Kaare tager dig med på restaurant Brdr. Price

AALBORG: I Nordjylland har vi en gastronomisk feinschmecker. Han hedder Kaare Fuglsang Bach Toft. Han kommer i forbindelse med sit arbejde for Visit Aalborg godt rundt i madens verden, og her giver han en varmhjertet anbefaling:

Når vi danskere, og måske især nordjyder hører ordet ”fransk mad” så vil de fleste af os nok tænke underlige frølår, tomme croissanter og tørre baget men Brdr. Price er helt noget andet. Det er nemlig en – på den gode måde – dejlig uformel klassisk bistrokøkken med masser af inspiration fra det franske.

Allerede ved døren bliver vi taget dejligt varmt og i mødende imod. Personalet på restauranten ”er der” og – virker det til – klar på at gi os gæster en god oplevelse. På en helt alm. hverdag.

Vi bliver anbefalet at starte med en cocktail. Er det nu nødvendigt? - JA! Når det er en frisk G&T tilsat deres egen rabarber sirup - Det bringer os næsten tilbage til sommeren. Suppleret med sprøde kylling-chips, efterårets portobello-svampe creme, saltede mandler og friske oliven. Så blev det da vist lige onsdag!

Sprøde kylling-chips, efterårets portobello-svampe creme, saltede mandler og friske oliven. Privatfoto

Men er det nok kun at kunne byde pænt indenfor?

Heldigvis kan Brdr. Price meget mere end ”bare” at sige velkommen.

Helt bevist besøger vi restauranten en hverdags aften, Er byens ”a la carte” kort værd at droppe de hjemmelige kogegryder for?

Vi smager deres okse carpaccio fra en lokal gårdbutik serveret med kryddermayo, parmesan og basilikum samt koldrøget islandsk laks med bl.a. lækrere crunchy friterede capers og marineret agurker til forret.

Okse carpaccio med kryddermayo, parmesan og basilikum. Privatfoto

Hovedretten er for sulten voksne.

Nu er vi klar på mere. Vi kaster os ud i både spansk sortfods gris og bøf af dansk kødkvæg med årstidens grønt og udvalgte saucer.

Vi vælger også at dele en fantastisk sprød kurv med pomme frites dobbelt dyppet i jordnøddeolie. Og hvad skal det så gøre godt for? – Ja, det kan i selv prøve, men jeg tør godt love at i bagefter tænker ”Alt skal da dyppes i jordnøddeolie”.

Bøf af dansk kødkvæg med årstidens grønt og udvalgte saucer. Privatfoto

Desserten skal der være plads til.

Vi kunne ikke spise mere meeeen, kan man gå hjem uden dessert? – Vi kan ikke. Vi lod vores tjener bestemme og ind kom ”Moelleux Au Chocolat” som på nordjysk er en blødende chokoladekage med iskold hjemmelavet smagfuld vaniljeis og lækker crumble samt – til dags dato den bedste æbledessert vi har smagt ”ude” - med vanilje, crumble, sherry, mynte og mørk chokolade.

Blødende chokoladekage med iskold hjemmelavet smagfuld vaniljeis og lækker crumble. Privatfoto

Er vi mætte? - Det kan vi love jer for. Er vi glade? – Det kan vi love jer for. Er vi tilfredse – Det kan vi love jer for!

En uovertruffen god madoplevelse på et meget højt niveau i en kombination af virkelig fantastisk god og varm gæsteservice og personale med ”hjertet på rette sted” gør at Brdr. Price skal besøges igen. Lige meget om det er en hverdag eller weekend.

Brdr. Price lokker med varme og god mad. Privatfoto

Vil du på flere gastronomiske rejser sammen med Kaare? Så læs dem her.

Læs om besøget på Søgaard Bryghus.

Her kan du læse om Skagen Fiskerestaurant.

Her kan du læse om besøget på Scheelsminde.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...