Rufus Gifford er på turné for at diskutere valg og præsidenter - han har en ven med

AALBORG: Han er kendt for sit kæmpe smil og oprigtige interesse for Danmark. Han har sin egen tv-serie og er i det hele taget den kendeste ambassadør, USA har haft her i landet.

Nu tager Rufus Gifford på en mini-turné for at fortælle om sit forhold til hjemlandet og diskutere mulighedernes land og fremtidens USA forud for præsidentvalget i november.

Rufus Gifford (t.h.) og hans partner Stephen DeVincent kommer jævnligt til Danmark - her er de gæster ved Rebildfesten. Arkivfoto: Laura Guldhammer

Med en baggrund i Hollywood, gulddreng for Obamas præsidentkampagne og økonomisk rådgiver, ambassadørjob og som senest kandidat til kongressen i delstaten Massachusetts har han en enorm politisk erfaring. Han tager en anden politisk kapacitet med, i form af vennen og den tidligere minister Søren Pind. Også Pind er kendt for sin store kærlighed til USA, men de to er langt fra enige om, hvilken retning landet bør bevæge sig i.

Arrangørerne lover derfor, du vil få interessante diskussioner, godmodige drillerier og masser af underholdning, når de to går på scenen og diskuterer valg, Trump-effekt, handelsaftaler, tidligere præsidenter og meget mere.

Du kan opleve ambassadøren og Pinden på slap line i Musikkens Hus 21. september. Billetterne er sat til salg.

Udover ambassadørjobbet har Gifford bl.a. også været økonomisk rådgiver for Obama og en del af hans præsidentkampagner. Arkivfoto: Laura Guldhammer
Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...