Julemarkedet er populært som aldrig før - Aalborg City melder om fremgang i besøgstallet

AALBORG: Du kan stadig nå det - at besøge det traditionsrige julemarked på Gammeltorv. Det er noget, mange allerede har gjort, for flere end 100.000 har allerede været forbi.

Det er en fremgang på knap 20 procent i besøgstallet sammenlignet med 2018, og det er en udvikling, der modtages med stor tilfredshed hos Aalborg City, der har investeret millioner af kroner på at gøre midtbyen klar til jul.

- Tallene bekræfter, at mange nordjyder stadig foretrækker at handle årets julegaver i de fysiske butikker, og det skyldes blandt andet, at byen fremstår flot med de mange julelys og hyggelige aktiviteter med boder, julemand og pariserhjul på Gammeltorv, siger direktør i Aalborg City, Flemming Thingbak, i en pressemeddelelse.

På samme tidspunkt sidste år var der registreret 81.667 unikke besøgende på julemarkedet i midtbyen. Tallene er indsamlet af analysefirmaet COWI, der indhenter data fra den besøgendes internetforbindelse fra telefonen.

Målingerne viser, at lørdag 1. december indtil videre har været den mest populære dag med over 7000 gæster, og det er positive tal ifølge Flemming Thingbak.

- Når vi investerer så mange millioner af kroner i at gøre Aalborg klar til jul, er det selvfølgelig vigtigt, at vi benytter værktøjer, som kan måle vores arbejde, siger han i pressemeddelelsen.

- Tallene bekræfter, at vi gør det rigtige ved at bruge julemarkedet som trækplaster, der lokker folk ind til byen, hvorefter gæsterne automatisk kommer i julestemning, bliver til kunder og får lyst til at handle i det væld af gode butikker, caféer og restauranter, som Aalborg byder på.

Du kan besøge julemarkedet til og med 23. december.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...