Mabel Kafferi slår dørene op med goodiebags - og med vægt på en hyggelig og hjemlig atmosfære

AALBORG: Står god kaffe, lækre kager og hyggelige rammer højt på listen? Så kan du godt begynde at glæde dig, for du får det hele hos Mabel Kafferi, der slår dørene op i midtbyen på lørdag.

Og når kaffebaren byder indenfor, bliver det med goodiebags til de første 25 kunder, der handler, fortæller ejer Camilla Okkels, som driver kaffebaren sammen med sin ældste datter, Carla.

Tina Larsen
Carla og Camilla Okkels sætter stor pris på deres samarbejde i Mabel Kafferi. Foto: Lars Pauli

- Det er en drøm, der går i opfyldelse for os. Vi har længe gerne villet drive en café sammen, siger Camilla Okkels og understreger, at mor og datter har en aftale om hurtigt at tale om det, hvis der opstår udfordringer undervejs.

- Men det går fint, vi har det godt sammen, og vi er enige om tingene, supplerer Carla Okkels.

- Vi er et totalt dreamteam.

Camilla Okkels bager selv boller og panini, mens en tidligere deltager fra bagerlandsholdet står for kagerne. Og vi kan allerede nu røbe, at der vil være særligt fokus på cheesecakes "som man ikke kan købe så mange andre steder her i byen". Kaffebaren byder også på hjemmelavede flødeboller - blandt andet en variant med en p-tærte som bund.

Tina Larsen
Ejerne lægger vægt på, at der skal være en hyggelig og hjemlig atmosfære i kaffebaren. Foto: Lars Pauli

- Udover salg af kaffe og kage har vi også en butiksdel. Udgangspunktet er, at her kan du købe alt, du ser og bruger - kopper, tallerkenen og stole, siger Camilla Okkels, der selv er vild med interiør.

På hylderne finder du især varer fra hollandske Doing Goods - blandt andet tæpper, rammer, sengetæpper og urtepotter i messing. For filosofien bag går hånd i hånd med de værdier, Camilla Okkels også selv har.

- Mange af deres varer er håndlavede og af materialer, der er genanvendt, siger hun om Doing Goods, som Mabel Kafferi er eneforhandler af her i Nordjylland.

- Bæredygtighed er vigtigt for os - og vi har for eksempel også fokus på at undgå madspild her i kaffebaren.

At Mabel Kafferi skal være et hjemligt og hyggeligt sted, er der ikke tvivl om - og selv i navnet skinner det igennem, at det i høj grad er et familieforetagende.

- Mabel er min farmors navn, og samtidig betyder det også elskelig, fortæller Camilla Okkels, der i det hele taget inddrager familien.

Derfor møder du også af og til hendes yngste datter Alberte, der er barista, i kaffebaren, mens sønnen Frederik har hjulpet med at gøre lokalerne klar og står for IT.

Tina Larsen
Foto: Lars Pauli

Mabel Kafferi har seks siddepladser indenfor, og der er plads til otte ude foran.

Camilla og Carla Okkels er ved at have de sidste detaljer på plads, og nu venter de bare på, at der kommer liv i deres café.

- Vi glæder os meget til at byde vores gæster velkommen.

Du finder også kaffe og kage to go på menuen, og om ikke så længe kan du også købe gavekurve i kaffebaren, der holder åbent fra mandag til lørdag.

Mabel Kafferi på Boulevarden 6 åbner på lørdag, 18. juli, klokken 10.

Tina Larsen
Foto: Lars Pauli

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Annonceret indhold
Henter...