Du kan møde de tidligere fodboldspillere til talkshow - se her hvor og hvornår

AALBORG: Fodboldfans kan godt begynde at glæde sig allerede nu. To af de største Liverpool-legender gennem tiden, målmanden Bruce Grobbelaar og venstrebacken Alan Kennedy, lægger vejen forbi Aalborghallen 18. februar næste år som en del af deres turné ”Liverpool – Legends on Tour”. Det skriver Aalborg Kongres & Kulturcenter i en pressemeddelelse.

Set-uppet er i sand fodboldstil med scenen indrettet som et fodboldstudie, hvor de to bliver interviewet af journalisten Daniel Sichlau. Det er lagt op til to ’halvlege’ fyldt med videoklip, anekdoter og gode historier om de tidligere spilleres tid hos ”The Reds”.

Bruce Grobbelaar og Alan Kennedy er to af de navne, der står helt skarpt for fodboldfans med interesse for engelsk og europæisk fodbold i 1980’erne. Bruce Grobbelaar var målmand i Liverpool i perioden 1980-1994 og er anerkendt som en af verdens bedste målmænd.

Venstrebacken Alan Kennedy, ’Barney’, spillede i Liverpool 1978-1986. Han er særligt kendt for at levere det vindende mål i Champions League finalen mod Real Madrid i 1981.

Som en del af showet vil det være muligt for publikum at stille spørgsmål til de to kendte spillere, men det er ikke kun på scenen, de kan se frem til at opleve fodboldlegenderne. Efter showet vil der være mulighed for at møde dem begge samt at få autografer og billeder. Så det er med at finde fodboldtrøjer m.m. frem, så de kan blive signeret.

Med sig har de to tidligere spillere sangeren Jamie Webster, der leverer Liverpool-sangen You’ll Never Walk Alone.

Billetter til "Liverpool – Legends on Tour" i Aalborghallen 18. februar 2021 kl. 19.00 går i salg mandag 22. juni kl. 10.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...