Når du slår til bolden, støtter du samtidig humanitært arbejde

AALBORG: Så er foråret kommet til minigolfbanen på Skydebanevej lige overfor Vestre Fjordpark. Traditionen tro har Y`s mens klubbens medlemmer været i gang med at gøre banen spilleklar, så den kan tage imod årets gæster fra 7. maj.

Minigolfbanen har 18 huller med forskellig sværhedsgrad, og på alle baner gælder det om at spille bolden i hul med så få slag som muligt.

Banen drives helt ved hjælp af frivillige fra Aalborg Y´s Men´s Club Aalborghus, og overskuddet fra banen uddeles som støtte inden for børne- og ungdomsarbejde og andet humanitært og alment velgørende arbejde nationalt og internationalt.

På trods af Corona-pandemiens hærgen lykkedes det sidste år at holde minigolfbanen åben, og overskuddet er nu blevet fordelt.

14 projekter, der yder humanitær hjælp i den tredje verden, har tilsammen fået 280.000 kroner, og lokalt, frivilligt børne- og ungdomsarbejde er tildelt sammenlagt 180.000. I alt har Aalborg Y´s Men´s Club Aalborghus doneret 460.000 kroner til velgørenhed.

Den nye sæson skydes i gang lørdag 7. maj klokken 10, og banen er derefter åben hver dag til og med 25. september. Du kan se alle åbningstider på banens hjemmeside.

De har fået penge:

14 projekter i den 3. verden har fået tildelt i alt 280.000 kroner, og heraf er det største bidrag på 50.000 kroner gået til Mission Afrika, der har et projekt i Mali.

Børne- og ungdomsarbejde i Danmark er også blevet betænkt med midler, heriblandt julemærkehjemmet i Hobro, der i år støttes med 40.000 kroner.

FDF landsdel 1 puslinge - tumlinger støttes med 15.000 kroner til et landsdelsarrangement.

Kirkens Korshær i Aalborg har fået 25.000 kroner til to lokale projekter. Frelsens Hær får 10.000 kroner og KFUM´s Soldaterhjem 10.000 kroner.

Til landslejre har 13 grupper/kredse hver fået et tilskud på 5.000 kroner.

Baptistspejderne Aalborg 1 ”Aalborgspejderne” er tildelt 15.000 kroner til isolering af deres hytte ”Birkeborg”.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Annonceret indhold
Henter...