Bliver kædens fjerde filial i Aalborg. Se her, hvor det er

AALBORG: Er du en af dem, for hvem en shoppetur er lig med en kaffe- (og kage) pause? Så får du nu et nyt sted at hvile både fødder og indkøbsposer.

På torsdag 29. august åbner Espresso House sin fjerde kaffebar i Aalborg på Blå Gade i storcentret.

- Det bliver et superlækkert sted i den sædvanlige Espresso House-stil, siger Mette Vestergaard, der er manager i den nye kaffebar.

Katrine Schousboe
Som noget nyt laver Espresso House nu sin egen mad - det betyder, at f.eks. sandwiches smøres på stedet. Arkivfoto: Martin Damgård

Kæden har tidligere haft en kaffebar i storcentret under Baresso-navnet, men den lukkede i foråret.

- Den var i modsætning til det nye sted lidt svær at finde. Den nye bliver meget mere synlig, siger hun.

Den kommende kaffebar er nemlig indrettet i en del af den tidligere BR-forretning med Arnold Busck som nabo. Den er på cirka 100 m2, får omkring 35 siddepladser og har fuldt sortiment.

- Som noget helt nyt, laver vi nu vores egen mad. Vi satser mere på frokost og smører selv vores sandwiches på brød fra Emmerys og med vores egne dressinger, forklarer hun.

Stort potentiale i kaffebar

Mette Vestergaard er garvet i Espresso House-universet. Frem til åbningen styrer hun Nytorv-filialen på Østerågade, og hun har arbejdet sig op fra bunden i kæden.

- Jeg var egentlig skolelærer og drak meget kaffe. Jeg kom åbenbart lidt for ofte, for på et tidspunkt spurgte personalet, om ikke jeg burde arbejde hos dem. Og hvorfor ikke, så kunne jeg også få kaffen lidt billigere, siger hun med smil i stemmen.

Det er nu mere end syv år siden, og hun er langt fra blevet træt af kaffeverdenen.

- Det er superfedt for mig at få lov at åbne noget nyt. Der er et meget stort potentiale i den kaffebar. Jeg får et helt nyt team, som jeg selv kan være med til at præge, forklarer hun.

Åbningen torsdag 29. august bliver fejret i vanlig Espresso House-stil med goodiebags til de første 50 kunder, latte til 25 kr. og kanelsnurrer til en tier.

Espresso House har udover den nye kaffebar også filialer på Østerågade, i Bispensgade og i Plantorama.

Katrine Schousboe
Der har tidligere været en Baresso i storcentret, men den lukkede i foråret - nu tager Espresso House over. Arkivfoto: Martin Damgård
Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...