Biografen går til musikken de kommende uger

AALBORG: Musikfilm er det nye sort, og de kommende uger går Biffen i Nordkraft all in og viser en lang række film med musik i. Samtidig åbner biografen dørene for en ny musikfilm-festival i slutningen af oktober i samarbejde med Cinemateket, skriver Biffen i en pressemeddelelse.

Leonard Cohen, PJ Harvey, Miles Davis, Bruce Springsteen, Inna de Yard, Judy Garland og Suede er nogle af de navne, der dukker op i løbet af oktober- og novemberprogrammet, enten som dokumentarfilm, biografier, kultfilm, musicals eller dramaer, der er inspireret af eller bygger på musikernes liv og musik.

Den nye musikfestival byder blandt andet på en dokumentarfilm 2. november om det legendariske 'Blue Note Records: Beyond the Notes', hvor den internationalt anerkendte bassist og komponist, Kenneth Dahl Knudsen, indleder med et live act, før dokumentaren vises.

I Biffens ordinære filmprogram kan man bl.a. se frem til premieren på 'Judy' om Judy Garland den 24. oktober og til 'Marianne & Leonard: Words of Love', der får premiere den 14. november.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...