De 100 første gæster kan score sig en sandwich kvit og frit, når Subway åbner i Østeraagade

AALBORG: Den nye sandwichbar har, modsat sin storebror i Urbansgade, også plads til spisende gæster.

Det er Thomas Pedersen, som er franchisetager i Aalborg, og han har længe gået med tankerne om at åbne endnu en forretning i byen.

- Forretningen i Urbansgade er i fin vækst, og det har åbnet nogle muligheder, fortæller han.

Derfor har han været på jagt efter det rigtige lokale, og hans øjne faldt hurtigt på Østeraagade, hvor lokalerne, der tidligere husede Nadias, stod tomme.

- Vi har altid gerne villet åbne i nærheden af Nytorv, hvor der er flere mennesker, der kommer forbi. Et andet ønske har været at åbne tæt på havnen, for der er kommet mere liv dernede med grønne områder, og folk der er ude at gå. Der kommer jo også krydstogtskibe, og det er fint med turister, fordi Subway er et verdensomspændende brand, siger Thomas Pedersen.

Camilla Gammelgaard
Frederikke Olsen er bestyrer hos Subway i Østeraagade, og hun er glad for at være med fra starten. Foto: Lasse Sand

Plads til spisende gæster

Den daglige bestyrer af den nye Subway er Frederikke Olsen, der kommer med erfaringer fra flere servicejobs i bagagen. hun har blandt andet arbejdet i Fårup Sommerland og har været ansat i Subway tidligere.

- Jeg elsker at arbejde i servicefaget og være med til at give folk en hel oplevelse, når de kommer, fortæller hun og fortsætter:

- Og så synes jeg, at det her er en fed chance, fordi jeg kan være med til at starte en helt ny butik op fra bunden. Der er mange beslutninger, som jeg skal tage, og det er mega fedt.

Butikken i Østeraagade kommer til at skille sig ud fra storebroren overfor Tyren, som udelukkende satser på takeaway. Der er nemlig plads til spisende gæster, og så får den også et spritnyt design.

- Subway har lavet et nyt design i 2019, som vi bruger. Der er ikke mange på verdensplan med det look, så vi er helt med på beatet, fortæller Thomas Pedersen.

Camilla Gammelgaard
Butikken i Østeraagade får et spritnyt design. Foto: Lasse Sand

Der kan være flere på vej

Subway er verdens største kæde, når gælder fastfood og sandwich, og derfor vil nogle måske undre sig over, hvorfor der ikke er flere af dem i Aalborg-området. Det bliver der med stor sandsynlighed også lavet om på i fremtiden, fortæller Thomas Pedersen. Han mener nemlig, at byen godt kan klare endnu flere:

- Det behøver slet ikke stoppe her. Et lidt sjovt fact er, at der på Island bor omkring 300.000 mennesker, og de har 30 Subways. Så der kan sagtens være flere i Aalborg, og vi holder øjnene åbne, siger han.

Særligt et område er allerede i kikkerten.

- City Syd er absolut et interessant område, og vi er i løbende forhandlinger, men det skal være det helt rigtige sted, siger han.

Subway i Østeraagade slår dørene op fredag 31. maj og uddeler gratis sandwich til de første 100 gæster fra klokken 10.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...