Ejeren vil i stedet til at studere - se her hvor butikken ligger

AALBORG: Går du rundt med drømmen om at åbne din egen guldsmedeforretning? Så kan den måske blive til virkelighed nu, hvor ejeren af Guldhjertet leder efter en ny indehaver til butikken i Fyensgade.

- Jeg er rigtig glad for min forretning, men jeg vil også gerne prøve noget andet, så jeg er begyndt at studere på Aalborg Universitet, siger Bettina Brøndum.

Tina Larsen
Smykker har altid været en passion for Bettina Brøndum. Foto: Lasse Sand

At hun overhovedet blev butiksejer for 12 år siden, var noget af et tilfælde.

- Jeg har altid haft en stor passion for smykker, og jeg har altid tænkt, at hvis jeg nogensinde skulle prøve at være selvstændig, så skulle det være et guldsmedeforretning, siger Bettina Brøndum.

- Jeg var egentlig i gang med at læse HF med henblik på adgang til Socialrådgiverstudiet, da forretningen her så pludselig var til salg. Og det var sjældent, at muligheden opstod dengang, for ofte gik smykkeforretningerne i arv indenfor familien.

Hun slog til, og det har Bettina Brøndum ikke fortrudt, selv om det også er krævende at drive en forretning.

- Især i begyndelsen var det hårdt slid, for udover selve driften skulle jeg også sætte mig ind i faget og de forskellige materialer samtidig med, at jeg gjorde min HF færdig.

Efter, hvad hun selv kalder 12 gode år, har Bettina Brøndum besluttet sig for at vende tilbage til det socialrådgiverstudie, hun aldrig begyndte på, for det er et område, hun stadig brænder for. Og især for at få mere tid til sin familie.

- Men jeg kommer da til at savne forretningen. Især min kollega, alle kunderne og samarbejdspartnerne, man opbygger jo relationer i løbet af så mange år, siger hun.

Der har allerede været et par henvendelser fra mulige købere af forretningen, men intet er faldet på plads endnu.

Tina Larsen
Der har været guldsmedeforretning på adressen siden 1947. Foto: Lasse Sand

- Det er vigtigt for mig, at jeg føler, at jeg sælger til den rigtige. Guldhjertet har et godt renommé, og jeg har lagt meget arbejde i forretningen, siger 48-årige Bettina Brøndum.

- Allerhelst vil jeg nok gerne sælge til en nyuddannet guldsmed. For kundegrundlaget er her, og udover salg af nye smykker kommer mange også for at få foretaget ændringer eller reparationer.

Guldhjertet har eksisteret siden 1947.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...