Smykkekæde rykker hurtigt - åbner allerede i morgen. Se her hvem det er

AALBORG: Der er blevet arbejdet meget hurtigt. Derfor kan et populært smykkekoncept åbne ny butik i Friis Shoppingcenter allerede i morgen, 28. november.

Smykkekæden Vibholm Guld og Sølv åbner nemlig ved siden af Jysk og skyder dermed Black Friday tidligt i gang.

Butikken er Vibholm Guld og Sølvs første i Aalborg centrum og nummer 21 i kæden, der startede på Strøget i Aarhus for 12 år siden.

Bag konceptet står Tenna Vibholm, som ønskede at åbne en mere moderne smykkebutik med en kombination af klassiske og trendy brands. Siden da er det gået stærkt. Vibholm Guld og Sølv er blevet landsdækkende, og åbner nu altså butik nummer to i Aalborg. Vibholm har nemlig allerede kendskab til byen i kraft af deres butik i City Syd. Derfor var det oplagt at komme ind i Aalborg midtby, da muligheden i Friis Shoppingcenter bød sig:

- Vi er utroligt glade for den varme velkomst og modtagelse vi allerede har fået af aalborgenserne og nordjyderne, og vi er derfor rigtig glade for, at vi nu har fået muligheden for også at kunne være repræsenteret med en butik i Aalborg centrum. Vi synes, at Friis Shoppingcenter har et skønt udvalg af gode og stærke butikker, og vi glæder os meget til at være en del af centret, fortæller Tenna Vibholm og tilføjer: .

- Udover at forhandle de klassiske smykker, vi alle kender fra guldsmedene, ville vi også forhandle de mere modeprægede smykkebrands, som dem man oftest kun finder i modebutikkerne, siger Tenna Vibholm.

Åbningsfesten fortsætter i næste uge, hvor Vibholm fejrer Grand Opening af butikken fra den 5. december med masser af forkælelser og aktiviteter. Der bliver bl.a. mulighed for at få lavet huller i ørerne med det hud- og allergivenlige system fra Blomdahl Medical, der vil være smagfulde serveringer og lækkerier for de besøgende samt en DJ.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...