Stort show kommer til AKKC til efteråret

AALBORG: Der er lagt i ovnen til et brag af et comedyshow, når fem af landets mest populære standuppere besøger Aalborg til efteråret.

På én aften kan du nemlig opleve Lars Hjortshøj, Thomas Warberg, Ruben Søltoft, Mark Le Fêvre og Kasper Gross i ét og samme show.

Det sker med Comedy Ballroom, som bliver kaldt 80'ernes svar på Absolute Music opsamlingspladerne.

I en pressemeddelelse fortæller folkene bag det fælles show, at det er taget tre år at koordinere kalendere for at stable eventen på benene.

- Jeg har længe haft en drøm om at udfordre nogle af landets bedste komikere på deres rå talent, dét, der oprindeligt bragte dem frem i rampelyset på de små klubber, og så eksponere deres unikke kunnen i et komprimeret format på landets største scener foran et bredt publikum, siger manden bag Comedy Ballroom Christian Sørensen - også kendt som Lille Christian.

Alle komikere skal holde sig inden for en tidsgrænse på 25 minutter. Det er nemlig hér, comedy er allerbedst, vurderer han. For det betyder snappy pointer og knivskarp timing.

- Når man tænker på deres talent og erfaring, må det være svært at begrænse sig til 25 minutter. Det skal være skarpt. Begrænsning er en fantastisk driver, lyder det.

Comedy Ballroom gæster Aalborg Kongres & Kultur Center 9. oktober 2020. Billetsalget begynder på torsdag 12. december.

Udover Aalborg kommer de fem standuppere også til Esbjerg, Aarhus og Odense med deres fælles show.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...