Du kan vælge mellem 22 af byens spisesteder - se her hvem det er

AALBORG: Er du fan af takeaway - og vil du gerne sende din favorit til tops?

Så har du chancen nu, hvor 22 af Aalborgs restauranter er nomineret til årets bedste takeaway i en afstemning, som Hungry.dk står bag.

Mens hele restaurationsmiljøet i Aalborg har været lukket ned for spisende gæster, så har aalborgenserne til gengæld i stor stil udnyttet, at det har været muligt at få leveret takeaway til hoveddøren, konstaterer Hungry.dk i en pressemeddelelse.

Det er på baggrund af blandt andet bedømmelser på portalens hjemmeside og i app'en, at de nominerede restauranter er udvalgt. Men det er udelukkende brugerne, som bestemmer vinderen.

Madudvalget og retterne spænder meget bredt, viser listen over de nominerede – alt fra burgere og pizzaer til sushi, vietnamesisk og vegetar.

De 22 nominerede restauranter er: Bogø Sandwich Shoppen, Cansdylicious, Casa Pazza, Chicago Roasthouse, Esaan - Taste Of Thailand, Falafel House, Highway 66, Lifli Sushi, Nanking Take Away & Diner, Net-bazar, Panda Sushi, Pho Saigon, Pizzatime, Raw Food Aalborg, Sara's Pizza & Grill, Subway - American Subs, Cookies & Salads, Suzumi, The South Indian, Vestbyens Pizza & Grill, Wasabi Sushi, Yoshi Sushi

Du skal afgive din stemme inden 1. juni – det foregår på Hungry.dk's hjemmeside. Vinderen kåres i løbet af juni måned.

Hungry.dk har flere end 1500 restauranter samlet online og er dermed en af Danmarks største take away-portaler.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...