Mormors flæsk, jamaicansk gadekøkken eller fish 'n' chips - mulighederne er mange

AALBORG: Er du også vild med mad - og har mod på at smage alt fra mormors flæsk til det jamaicanske gadekøkken? Så er Aalborg Streetfood Køkkenfabrikken nok lige noget for dig - udover masser af aktiviteter kan du også gå ombord i specialiteter og solide retter i både kendte og nye madboder.

Her på aalborg:nu er vi naturligvis klar med kulinarisk inspiration til dig, så vi har bedt de nye spisesteder præsentere sig selv.

Tina Larsen
Dosa er en specialitet fra Sri Lanka, som du nu kan nyde i Streetfood. Foto: Aalborg Streetfood

The Dosa Spot

Hos The Dosa Spot bringer vi det sri lankanske køkken til Aalborg og giver dig muligheden for at smage på en af landets specialiteter. Vi serverer retten dosa, som er en lækker, sprød og sund pandekage lavet på linser og ris. Det sri lankanske køkken minder rigtig meget om det sydindiske med sine krydrede og smagsfulde retter.

Tina Larsen
Stegt flæsk, tarteletter og frikadeller - værsgo' til en omgang mormormad. Foto: Aalborg Streetfood

Mormors Flæsk

Her er der mulighed for at smage nogle af klassikerne - måske stegt flæsk eller tarteletter? Mormors Flæsk er en original dansk streetfood-restaurant, alt på menuen er hjemmelavet. Maden er lavet med kærlighed og opskrifter, som er givet videre gennem generationer af familier.

Tina Larsen
En ægte specialitet - fish 'n' chips. Foto: Aalborg Streetfood

The Fish Project

Vores mål er at være de bedste til fish 'n' chips i Danmark, og vi er lige så spændte nu, som da vi startede. Vi har gennem seks år perfektioneret vores opskrifter; vi får alle vores fisk lokalt, så vi kan tilbyde dig de friskeste fisk fanget af lokale fiskere og distribueret hver anden dag til alle vores butikker i Danmark.

Tina Larsen
Hos Bangkok kan du vælge mellem mange forskellige thailandske retter . Foto: Aalborg Streetfood

Bangkok

Bangkok er køkkenet med velsmagende, thailandske retter, som alle er lavet fra bunden af Pinda Frost, som kommer fra Thailand.

Blandt de mange forskellige retter kan blandt andet nævnes Panang karry, Pad Thai, hjemmelavede forårsruller med mere.

Tina Larsen
On Fyah! har ikke blot smag og duft i fokus - stedet er også klar med festlig og tropisk atmosfære. Foto: Aalborg Streetfood

On Fyah!

On Fyah! repræsenterer som det eneste sted i Aalborg det jamaicanske gadekøkken, hvor smag og duft er i fokus lige så vel som den festlige og tropiske atmosfære.

Smagen er koncentreret omkring den jamaicanske Jerk-tradition, hvor kød bliver marineret natten over i ofte mere end 10 lokale krydderier som typisk allehånde, forårsløg og Scotch Bonnet chili - og grillet over glødende kul. Kom ned og mærk varmen, og drøm dig langt væk til hvide sandstrande under palmetræer og caribiske rytmespor.

The Rib

Vores spareribs er langtidsstegt og tredobbelt marineret over flere timer. Resultatet? Kød, der falder fra benet - med en dyb og rig smag af honning. Vores opskrift er en velbevaret familiehemmelighed, og vi bruger kun lokale råvarer af højeste kvalitet.

Du skal dog være opmærksom på, at The Rib først åbner på Streetfood om nogle uger.

I alt er der 17 madboder i Aalborg Streetfood Køkkenfabrikken på Skudehavnsvej.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...