Det bliver på en anden måde, men du kan også i år komme til festival i Nibe. Arkivfoto: Martin Damgård
Det sker

Vild nyhed: Nibe laver helt ny festival

Flere end 20 koncerter over fire dage - se her hvem der spiller

26. maj 2021 kl. 16:00

AALBORG: Vi trænger alle til at glædes, fornøjes og begejstres. Derfor lancerer Nibe Festival nu dagens vildeste nyhed. I hvert fald hvis du er til koncert og fest.

Festivalen har nemlig netop offentliggjort, at man laver en helt ny festival - corona-edition. Eventen, som har navnet Lyden af Nibe, finder sted i dagene 1.- 4. juli i år, skriver Nibe Festival i en pressemeddelelse.

- Det handler om at skabe liv og glæde at genskabe fællesskabet og samtidig få sat gang i smøringen af den så vigtige værdikæde med leverandører og artister. Sidst men ikke mindst så hungrer vi voldsomt efter at fortælle en kærkommen succeshistorie i en tid med så mange udfordringer og så megen dårligdom for os alle, siger festivalleder Peter Møller Madsen.

Glæde og begejstring - der bliver alligevel festival i Nibe til sommer. Arkivfoto: Martin Damgård

Og livemusikken er i den grad tilbage i fokus med de fire koncertdage, hvor flere end 20 navne spiller.

Der er halvakustiske koncerter med Christopher, Medina, Jonah Blacksmith og Phlake, mens der er masser af strøm på til bl.a. Carpark North, Magtens Korridorer, Hugorm og Jung, som lige nu er et at landets hotteste navne.

TV-2 kommer også forbi - det samme gør Alphabeat, Scarlet Pleasure, Lars Lilholt Band, Clara og Queen Machine.

Lyden af Nibe slutter 4. juli med det arrangørerne kalder et brag af en urban og stemningsfyldt fest med en eksklusiv Suspekt-koncert, Hans Philip, som jo flere gange væltede Nibe med Ukendt Kunstner, Tessa, Icekiid, Emil Lange og fremadstormende Artigeardit.

Ingen festival i Nibe uden Suspekt - heller ikke denne sommer.  Arkivfoto: Martin Damgård

Den nye festival kommer i modsætning til Nibe Festival ikke til at foregå i de velkendte rammer i Skalskoven, men derimod på plænen mellem festivalens hovedkvarter og Limfjorden.

Festivalen understreger, at man selvfølgelig går med livrem og seler i forhold til retningslinjer og anbefalinger. I det store koncerttelt bliver der masser af rum til publikum i to sektioner, som bl.a. også indeholder et udendørs loungeområde. Hver sektion kan rumme 500 stående/siddende gæster.

Billetsalget til Lyden af Nibe begynder allerede på fredag 28. maj kl. 10. Du kommer til salget her

Der er som sagt kun 1000 billetter – altså 500 i sektion A og 500 i sektion B - i salg til hver dag.

Annonceret indhold

Nyeste