Nye baner på vej til Padel Lounge Aalborg

AALBORG: Den fremadstormende sportsgren padel har også fået godt fat i Aalborg, faktisk så meget, at der nu skal udvides.

- Vi har haft dage i sommerferien hvor der har været fuldt ud booket. Vi kommer også til i efteråret, at udvide med tre måske fire baner mere, fortæller en meget glad ejer, Mads Harrestrup.

Det er ellers mest i efteråret og vinteren at der er run på banerne, men den næsten overstået sommer har alligevel lokket aalborgenserne indendørs.

Padel er en sport som lynhurtigt er faldet i danskernes smag og det skyldes blandt andet at alle kan være med.

- Vi har skoleelever og folk over de firs år der spiller, det spænder virkelig bredt. Alle kan være med, fortæller Mads.

- Det gode ved padel er at det skal spilles på rigtig mange niveauer. I padel kan alle få noget ud af det fra start og man kan hurtigt få fornemmelsen for det, lyder det fra Mads.

Niels Skovmand
Mads Harrestup glæder sig over den store interesse for padel. Arkivfoto: Torben Hansen

Det kræver ikke det store udstyr for at komme i gang.

- De første gange kommer folk og bruger de bats og bolde som vi stiller til rådighed. Men bliver man bidt af det er der mange der køber deres eget udstyr, fortæller Mads.

Vil man have sit eget bat, kan de naturligvis erhverves. De kan købes for 400 kroner, men man kan naturligvis også finde nogle til 7000 kroner.

- Det er 80 procent tennis og 20 procent squash, fortæller Mads om padel.

Banen er en kombination af en tennis- og squashbane med net på midten og glasvæg på dele af siderne og hele bagvæggen. Battet er lavet af glasfiber, carbon og kulfiber og bolden ligner en tennisbold, men er mindre og har mindre tryk.

Den fjerde september bliver den største nordiske padelturnering for amatører afholdt i Padle Lounge Aalborg.

- Det kan godt være at vi kalder det en turnering, men det er mest tænkt som en hyggelig dag hvor der også er plads til fadøl og pølser, fortæller Mads.

STATE VIAPLAY OPEN hedder turneringen hvor du stadigvæk kan melde dig til indtil den 1 september klokken 23.00. Vinderne går videre og spiller regionale finaler i Aarhus. Vinder de også der, kvalificerer de sig til den nationale finale i København. Vinderen af den nationale finale går videre til den internationale finale i Sverige, hvor der er mulighed for at vinde 40.000 SEK samt blive vist live på Viaplay.

- Det er dog primært for at få en hyggelig dag, hvor der altså er plads til øl og pølser, understreger Mads.

Du kan tilmelde dig og se mere her.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...