Ny sandwichbar er klar til at åbne i Friis - se her hvornår det sker

AALBORG: Mureren mangler at lave det sidste, det samme gør tømreren og vvs-folkene. Skiltene til facaden bliver bestilt i dag.

Selv om der er fortsat mangler noget finish, så er arbejdet med at bygge byens nye sandwichbar, Anettes Sandwich i Friis, nu så langt, at indehaver Niels Jørgen Rasmussen tør melde datoen for åbning ud.

Allerede på onsdag, 22. august står han sammen med personalet nemlig klar til at lange sandwicher ud til aalborgenserne.

- Om vi så skal knokle om natten, så når vi det. Vi er allerede så småt begyndt at rykke ind, og mandag får vi varer og begynder at hakke og snitte, så vi er klar, siger han.

Katrine Schousboe
Arbejdet med caféen i Friis er fortsat i fuld gang, men den skal nok blive færdig til åbning i næste uge, lover indehaver Niels Jørgen Rasmussen (t.h.). Foto: Nicolas Cho Meier

Anettes Sandwich er en del af en kæde af sandwichbarer og er på det nærmeste en institution i hjembyen Aarhus. Caféen i Friis er kædens første udenfor Aarhus.

- Vi begynder fra scratch her, men det er det, der er det spændende, og vi er klar til at vise aalborgenserne, hvad vi kan, siger Niels Jørgen Rasmussen.

Katrine Schousboe
Anettes Sandwich er på det nærmeste en institution i hjembyen Aarhus - nu rykker de for første gang ind i en anden by. PR-foto

Vil lave rav i gaden

Af samme grund har han besluttet, at den nye sandwichbar skal åbne med et brag.

På åbningsdagen koster sandwich derfor bare én krone mellem kl. 10 og kl. 16, og de første 250 kunder får oven i købet en gratis smoothie med.

Katrine Schousboe
Håndværkerne giver den fuld gas de kommende dage, sådan at køkkenet er klar, til der kommer varer på mandag, og personalet kan gå i gang med at hakke og snitte. Foto: Nicolas Cho Meier

- Vi vil gerne have så mange som muligt ind og sige hej og smage vores mad og samtidig lave lidt rav i gaden, siger han.

Niels Jørgen Rasmussen tilføjer, at han og hans kone, Anette, er bevidste om, at de har stærke konkurrenter i Aalborg, men han frygter ikke konkurrencen.

- Vi er vant til et meget hårdt marked i Aarhus. Men vi vil samtidig gerne have, at aalborgenserne ved, hvad vi står for, siger han.

Har du ikke mulighed for at komme på åbningsdagen - så er der fortsat mulighed for at spise dig gennem caféens 17 forskellige sandwicher til gode penge. Fra onsdag 22. august kl. 16 og til 2. september kører butikken nemlig med 20 procent rabat.

Den nye sandwichcafé i Friis ligger på plan 0 mellem Matas og Sport24.

Læs også: Kendt sandwichkæde rykker ind i Friis
Katrine Schousboe
Niels Jørgen Rasmussen (t.v.) er bevidst om, at konkurrencen om aalborgensernes gunst bliver hård, men den kamp er han klar til at tage. Foto: Nicolas Cho Meier
Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...