Sushi-restauranten måtte ellers fyre og sende medarbejdere hjem med lønkompensation under den anden corona-nedlukning

AALBORG: Facebook-markedsføring, Instagram-venlig indretning og en populær placering ved Vesterå er blandt ingredienserne i opskriften på Catch Sushi Bar & Cocktails' flotte resultat for 2021, der lander på 2,7 millioner. Men vejen til det bugnende overskud har ikke været uden bump.

- Vi åbnede i oktober 2020, bare to måneder før den anden corona-lockdown. Vi måtte afskedige alle vores deltidsansatte og sende dem på fuldtid hjem med lønkompensation, fortæller Xuan Ngo, der er markedsføringsansvarlig for Catch Sushi Bar & Cocktails.

Selv har han ikke modtaget en eneste krone i løn, og det samme gælder de øvrige ejere, direktør Khan Vi Hoanh Pham og køkkenchef Zhenbin Lin.

- At vi ikke selv har fået løn endnu spiller selvfølgelig en rolle i, at vi kan levere så flot et resultat i vores første regnskabsår. Alligevel er jeg overrasket over, at det er gået så godt, siger Xuan Ngo.

- Heldigvis kan vi tre ejere også rulle sushi, så det gjorde vi, da vi måtte sende vores medarbejdere hjem, siger Xuan Ngo og fortæller, at de overlevede ved at sælge takeaway-sushi under corona-nedlukningen.

I september 2021 testede Nordjyske byens bedste sushisteder til prisen, hvor Catch Sushi Bar & Cocktails udmærkede sig ved at servere frisk fisk i høj kvalitet til prisen.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Annonceret indhold
Henter...