Bekymrede miner over mange gæster til grand opening af arkaden

AALBORG: Hold afstand! Pas på hinanden! Sådan lød den tilbagevendende melding til de mange hundrede mennesker, der var mødt op til genåbningen af Kennedy Arkaden.

Normalt er det de store smil, der bliver trukket frem, når man inviterer til åbningsfest. Men i dag kom de bekymrede miner også frem. Der var mange mennesker, rigtig mange mennesker - og med udsigten til en gratis gododiebag, var der mange, der havde valgt at lægge vejen forbi.

Niels Skovmand
Borgmester Thomas Kastrup-Larsen stod for åbningstalen og klippede snoren. Foto: Claus Søndberg

Køen til gooddiebag-bordet strakte sig hele vejen igennem det nyindviede center. Heldigvis blev der taget hånd om sagen, og der blev delt mundbind ud til de fremmødte, samtidigt med at opfordringen om at holde en meters afstand blevet gentaget gang på gang.

Borgmester Thomas Kastrup-Larsen fik holdt sin åbningstale og lykønskede det nyåbnede center. De nye butikker - samt de nyansatte mennesker - fik også en lykønskning med på vejen.

Niels Skovmand
Der var stor interesse for de mange goodiebags. Foto: Claus Søndberg

I sin tale erkendte Thomas Kastrup-Larsen da også, at Kennedy Arkaden har været igennem en turbulent tid med lukkede butikker. Det nye løft af Kennedy Arkaden har været tiltrængt, og de nye rammer og butikker i et af Nordjyllands mest trafikerede shoppingcentrer går forhåbentlig en lys fremtid i møde.

Der vil resten af dagen fortsat være en masse aktiviteter, tilbud og underholdning i centret.

De nye butikker er nøje udvalgt gennem undersøgelser blandt centerets knap 4,5 millioner årlige besøgende og tæller H&M, Creme Fraiche og Deichmann Sko samt Imerco og Espresso House.

Niels Skovmand
Foto: Claus Søndberg

Samtidig kan du også glæde dig over, at Sunset Boulevard åbner igen efter renovering.

Det er i øvrigt første gang i Kennedy Arkadens historie, at alle lokaler er lejet ud på én gang.

Åbningsfesten fortsætter resten af torsdagen.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...