Den populære rapper er snart klar med et nyt album, og i den forbindelse kommer han forbi Aalborg. Men det bliver på en lidt anden scene, end vi er vant til at se ham på

Det er selvsagt et stolt Aalborg Teater, der netop har annonceret, at selveste L.O.C helt atypisk kommer forbi og giver koncert 3. april 2019. Det gør han i forbindelse med sin minitour, Det danske mareridt - Drømmen er vores, der kommer i kølvandet på et helt nyt album.

– Det seneste lange stykke tid har brudstykker af tekster hobet sig op og nye numre taget form. Indspilningerne til mit kommende album påbegyndte i foråret i Frankrig. Set i lyset af hvordan musik bliver lavet og brugt i dag, har det været vigtigere end nogensinde for mig at have noget på hjertet, før det var værd at skrive ned.

– Alt fra glæden over at komme ud på den anden side af teenagelivsleden, gennem realiseringen af at livet sagtens kunne blive værre, til ufiltrerede tanker om frygt, patriotisme, hysteriarkatet, og hvad vi nu ellers identificerer os med i min generation af selvoptagede. Det her album er så rendyrket som det kan blive for mig, skriver L.O.C i et opslag på Facebook, inden han offentliggør, at albummet munder ud i en tour.

– Til foråret opfører jeg albummet i dets fulde længde på fire enkeltstående koncerter i landets største byer. Jeg glæder mig til at se jer derude, afslutter han.

Dermed er Aalborg Teater ét ud af bare fire steder, der kan tilbyde den unikke koncertoplevelse med en af Danmarks absolut største rappere.

Billetsalget starter i morgen, 22. november, klokken 15.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...