ReBuyBaby har fået tilført millioner - nu satser de stort

AALBORG: Det går kun en vej for ReBuyBaby, og det er fremad - med raketfart.

Virksomheden, der sælger brugt og nyt børnetøj på abonnement, har netop fået tilført et stort millionbeløb fra nye investorer, og det sætter fart på udviklingen af ReBuyBaby, der primært er en webhop og for nylig åbnede sit første showroom i Nørregade.

Tina Larsen
ReBuyBaby sælger brugt og nyt børnetøj på abonnement. Arkivfoto: Teis Markfoged

- Det er helt vildt, vi er så glade og stolte, siger Christian Møller, der har stiftet forretningen sammen med sin kæreste Michelle Lindhardt.

- Med de penge har vi både mulighed for at fortælle i hele Danmark, at vi findes - og bevæge os ud over landets grænser. Vi har slet ikke udnyttet det potentiale endnu, der er i ReBuyBaby.

Han peger på Norge, Sverige og Holland som de første lande, hvor kendskabet til konceptet skal rulles ud.

- Det handler om mentalitet der ligner den danske, bæredygtig tankegang og uudnyttet potentiale. I første omgang handler det om online-delen, og måske kommer der flere showroom senere.

Tina Larsen
Arkivfoto: Teis Markfoged

Christian Møller understreger, at det er hårdt arbejde at nå dertil, hvor ReBuyBaby er i dag, og når udviklingen forsætter i højt tempo skyldes det, "at de rette investorer dukkede op nu, og så var vi nødt til at slå til".

Om investorerne, Christian Bjerre der stiftede Stylepit, og Lars Andersen der blandt andet importerer cykler, fremhæver Christian Møller, at de begge har et stort forhandlernetværk, de har erfaring med salg og import - og så lever de begge af at investere i små virksomheder.

Væksten betyder også, at ReBuyBaby, som Christian Møller og Michelle Lindhardt etablerede for halvandet år siden, går fra de nuværende fire medarbejdere til otte inden nytår.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...