De er en del af vinhandlens ønske om specialiteter og delikatesser som tilbehør til vin og spiritus

AALBORG: Efter blot nogle uger er den allerede blevet en stor succes; romkuglen som du nu kan købe hos Vin & Vin.

Og lad os slå fast med det samme, at det ikke er en hvilken som helst romkugle, vinhandlen er eneforhandler af i Aalborg. Den er både prisvinder og kåret som Danmarks bedste af fagfolk på seneste Foodexpo.

Romkuglen falder i kundernes smag i et omfang, så ejerne af Vin & Vin får friske forsyninger fra Nørre Aaby Bageri på Fyn flere gange om ugen.

- Første gang bestilte vi 400, de var solgt på et par dage, de næste 600 var hurtigt væk - og nu får vi 1000 hver gang, siger butikschef Troels Kamstrup. Sammen med ejer Martin Andersen, står han bag Vin & Vin.

Og op til store bededag og mors dag var efterspørgslen endda så stor, at sidstnævnte selv måtte køre til Fyn og fylde bilen.

Initiativet er opstået dels som et ønske om at sælge noget lækkert af god kvalitet sammen med vin og spiritus - og dels for at gå nye veje i en tid, hvor corona sætter sit præg på hele samfundet.

- Vi synes selv, at der er et godt samspil mellem vin og delikatesser - og vi kan se, at kunderne er enige, siger Troels Kamstrup.

Du finder Vin & Vin på Vestre Allé 2.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...