Nibe Festival i 2019. Arkivfoto: Martin Damgård
Det sker

Vind 2 x billetter til Nibe Festival 2022

Nibe Festival skydes i gang lige om lidt - og du kan komme med

22. juni 2022 kl. 18:24

Nibe: Allerede på onsdag 29. juni går det løs! Nibe Festival er tilbage for fuld skrue! The Black Eyed Peas, Carly Rae Jepsen og Tobias Rahim er blot nogle af de mange navne, du kan opleve til dette års fest i Skalskoven.

Selfiemaskine

Aalborg:nu tager Ligeher.nu under armen og vil være til stede under hele festen. Her vil vi stå klar med vores nye selfiemaskine, som du kan benytte - helt gratis.

Kom endelig forbi og sig hej - træd op på "scenen" og udlev drømmen som den indre popstjerne, du er. Alt imens du står sammen med alle dine venner omkring dig og momentet bliver foreviget på et billede, du kan gemme for altid.

Konkurrence om 2 x billetter

Vi fra aalborg:nu har i samarbejde med Nibe Festival netop sat to billetter på højkant til festivalen i næste uge. Alt du skal gøre for at være med i konkurrencen, er at finde den lange, røde bjælke i bunden af vores site - det er den, der står "Vind 2 x billetter til Nibe Festival" og udfylde formularen. Så er du automatisk med i lodtrækningen om billetterne.

Boksen vil du kunne se uanset, hvor du er henne på vores hjemmeside www.aalborgnu.dk. Vi trækker én vinder af de to billetter. Der er tale om partout billetter med camp, og der er adgang til pladsen allerede tirsdag 28. juni fra kl. 18.00.

Vinderen udtrækkes mandag d. 27. juni kl. 11:00, og får direkte besked på mail.

Held og lykke!

Annonceret indhold

Nyeste