Trods årets aflysning får vi alligevel lidt festival i uge 27. Her kan du se, hvem du kan glæde dig til at opleve

AALBORG: Det er nok ikke gået nogens næse forbi, at sommeren 2020 bliver lidt anderledes, end vi er vant til, på grund af coronakrisen. Den er blandt andet skyld i, at festivalerne er aflyst i hele landet, og det har fået ANR og Radio NORDJYSKE til at tænke ud af boksen.

De to radiostationer er nemlig gået sammen om at lave en virtuel udgave af Nibe Festival fredag den 3. juli, så vi alligevel kan få noget festivalstemning og ikke mindst en masse livemusik, fra nogle af landets mest populære kunstnere.

Popprins og nordjysk rock

I sidste uge kom de første navne i form af Scarlet Pleasure og Noah på den alternative festival plakat. Nu har radiostationerne afsløret yderligere to navne, og mon ikke de falder i god jord hos Nibe Festivals publikum.

Der er nemlig tale om hele Danmarks popprins Christopher og det yderst populære band fra Thy, Jonah Blacksmith.

Christopher åbner den virtuelle festival på "ANR-Scenen" klokken 13.30. Jonah Blacksmith er det næste navn, og de går på "Radio NORDJYSKE-Scenen" klokken 14.30.

Camilla Gammelgaard
Christopher til en tidligere koncert Nibe Festival. Arkivfoto: Laura Guldhammer

Hovednavnet afsløres fredag

Senere er det Scarlet Pleasure, der kan opleves på ANRs medier klokken 15.30 efterfulgt af Noah på Radio NORDJYSKE klokken 16.30.

Selvom der allerede er store danske navne på programmet, så mangler festivalens hovednavn. Det afsløres på fredag og kan opleves på begge stationer klokken 17.30.

Udover musikken vil der være festivalunderholdning og ikke mindst armbånd til Nibe Festival 2021 på højkant til dem, der fester med derhjemme.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...