Kaare Bach Toft guider dig til oplevelser i Aalborg i løbet af sommeren

AALBORG: Måske har du ikke opdaget det endnu, men Aalborg Vestby byder på mangfoldige oplevelser for alle aldre, lyder anbefalingen fra VisitAalborg.

- Vestbyen har altid været lidt gemt og glemt. Faktisk også af os lokale tror jeg, siger Kaare Bach Toft, der er Chef for Marketing & Kommunikation hos VisitAalborg.

- Men man mærker det med det samme, man bevæger sig væk fra centrum og ”vest på” - det er en helt anden stemning, der møder en. Og Vestbyen har også, lige som resten af Aalborg, udviklet sig rigtig meget, men Vestbyen holder stadig fast i sin DNA og lader sig ikke sådan bare forandre sig. Det er fedt at opleve.

Man kan hurtigt få tid til at gå i området - en kølende dukkert eller aktiviteter på land i Vestre Fjordpark eller en gåtur i Fjordbyen er muligheder. Og når sulten melder sig, kan du gå ombord i verdenskønnet hos Aalborg Streetfood - Køkkenfabrikken eller holde pause på den farverige Café Ulla Terkelsen London.

- Personligt synes jeg, man oplever Vestbyen bedst ved at gå langs havnefronten ud forbi vores Streetfood og videre ud til Fjordpark-område med masser af aktiviteter. Jeg elsker at gå den tur og kigge på dem som spiller beachvolley, springer ud fra vippen eller bare slapper helt af - og så videre op i Vestbyen hvor en kaffe-elsker som jeg er i et sandt paradis med en masse lækre små og hyggelige kaffe-cafeer, siger Kaare Bach Toft.

- Men jeg skal være ærlig og sige, at personligt så synes jeg faktisk, at det mest charmerende ved Vestbyen er de mange små, brune værtshuse, som jeg elsker at besøge. Nyde en kold, mørk Limfjords Porter fra Thisted Bryghus og bare falde i snak med en af de lokale. Det er præcis det, som jeg elsker ved Vestbyen; der er altid en, som er klar på at fortælle sin historie.

Tina Larsen
Kaare Bach Toft giver dig tip til oplevelser i byen i løbet af sommeren. Han er Chef for Marketing & Kommunikation hos VisitAalborg - Kaare Bach Toft er 41 år og bor selv i Nørresundby med Tina og deres søn Oliver. Privatfoto
Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...