Kaare Bach Toft guider dig til oplevelser i Aalborg i løbet af sommeren

AALBORG: Søger du fortryllende natur nær byen, hvor du kan mærke stilheden lægge sig over landet, så skal du tage en tur til smukke Egholm, lyder anbefalingen fra VisitAalborg i denne uge.

- Jeg er måske ikke selv det mest naturlige udelivs-menneske, da jeg ikke er typen, som selv sover under åben himmel, men Egholm er meget mere end shelters. Egholm, som vi lokale kalder vores egen Manhattan, er sand perle, som jeg elsker at besøge både med venner og med familie. Fornemmelsen af at man cykler igennem byen med masser af liv og puls, hopper ombord på færgen, og fem minutter efter står man i total ro og idyl, siger Kaare Bach Toft, der er Chef for Marketing & Kommunikation hos VisitAalborg.

- Personligt elsker jeg at pakke en rygsæk med lidt koldt at drikke, færdiglavet snobrødsdej og nogle gode grill-pølser og så ellers gå rundt på Egholm og finde afbrækkede grene og slæbe dem ned på stranden. Tænde et bål, lave et snobrød og stege en simpel pølse og kigge ud over vandet og over på Aalborg og bare tænke ”ahhhhhhh” – det kan absolut anbefales.

På Egholm kan du også besøge Restaurant Kronborg, tage en gåtur rundt på øens vandreruter og opleve det rige dyre- og planteliv, og har du brug for mere end en dag på øen, kan du tage en overnatning i øens shelters.

Det er bare om at komme afsted, konstaterer VisitAalborg.

Tina Larsen
Kaare Bach Toft giver dig tip til oplevelser i byen i løbet af sommeren. Han er Chef for Marketing & Kommunikation hos VisitAalborg - Kaare Bach Toft er 41 år og bor selv i Nørresundby med Tina og deres søn Oliver. Privatfoto

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...