Kaare Bach Toft guider dig til oplevelser i Aalborg i løbet af sommeren

NØRRESUNDBY: Lindholm Høje er kun et stenkast væk fra Aalborg by og et fantastisk sted at besøge.

Især hvis man er en smule historie- og vikinginteresseret da der på Lindholm Høje er grav- og bopladser fra både den germanske jernalder og fra vikingetiden. Og er vi ikke alle lidt vilde med vikinge-historierne, især nu efter de fleste af os har set Game Of Thrones, lyder det fra VisitAalborg.

- Personligt benytter jeg mig rigtig tit af Lindholm Høje. Først og fremmest fordi det næsten er placeret i min baghave hvor Tina, Oliver og jeg bor i Nørresundby, men også fordi man oplever en helt utrolig smuk natur og ro på og ved Lindholm Høje, siger Kaare Bach Toft, der er Chef for Marketing & Kommunikation hos VisitAalborg.

- Jeg bruger tit Lindholm Høje som mit frirum, hvor der er plads til mentalt at puste ud og samle god energi op igen, og jeg har nogle helt specielle favoritsteder på højene, hvor man enten kan sidde i læ og gemme sig bag nogle af de store sten eller også stille sig på dem, kigge ud over landskabet med både marker, fjord og by og bare råbe I’m the king of the world – det, tror jeg, er meget sundt for krop og sjæl en gang i mellem.

På Lindholm Høje er der også et museum, hvor man kan opleve spændende udstillinger om netop vikingetiden - og genfortalt med hjælp af nutidens medieeffekter, så det bliver ekstra spændende og levende.

- Derudover elsker jeg også, at man både kan cykle, gå og løbe i og omkring Lindholm Høje. En stor anbefaling herfra. Lige meget om man er tosset med vikinger - eller bare tosset, siger Kaare Bach Toft.

Tina Larsen
Kaare Bach Toft giver dig tip til oplevelser i byen i løbet af sommeren. Han er Chef for Marketing & Kommunikation hos VisitAalborg - Kaare Bach Toft er 41 år og bor selv i Nørresundby med Tina og deres søn Oliver. Privatfoto
Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...