Kaare Bach Toft guider dig til oplevelser i Aalborg i løbet af sommeren

AALBORG: Har du lyst til at udforske Aalborg på egen hånd - og er du samtidig fan af byvandringer?

Så kan du glæde dig over, at du kan opleve Aalborg lige når det passer dig med den digitale guide Explore Aalborg.

- Tanken med Explore Aalborg er at give både os lokale - men også vores gæster - en mulighed for på egen hånd at opleve byen. I de steps og tempo man selv har lyst til. Explore Aalborg er inspiration til forskellige ruter rundt i Aalborg alt efter, hvad man ønsker at opleve, siger Kaare Bach Toft, der er chef for Marketing & Kommunikation hos VisitAalborg.

Guiden byder på tre spændende byvandringer, hvor du kan komme hele byen rundt og opleve alle de små finurlige gader og stræder.

Her kan du tage på tur med tjenestepigen Marie og opleve det historiske Aalborg, se de smukke Street Arts, som pryder bygninger, husgavle og siloer - eller blive guidet rundt til Aalborg City Highlights.

- Det, jeg personligt er helt pjattet med ved Explore Aalborg web app, er, at man via gps på sin mobil bliver guidet rundt til udvalgte spots, siger Kaare Bach Toft.

- Og først når man nærmer sig spottet, ”åbner” det sig op på mobilen, og du kan få mere viden, se et billede eller video i en kombination af, at man også fysisk står og beundrer f.eks. et streetart-værk.

Det eneste, du skal bruge, er din smartphone og godt fodtøj samt adressen her: exploreaalborg.com

Tina Larsen
Kaare Bach Toft giver dig tip til oplevelser i byen i løbet af sommeren. Han er Chef for Marketing & Kommunikation hos VisitAalborg - Kaare Bach Toft er 41 år og bor selv i Nørresundby med Tina og deres søn Oliver.
Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...