Udstillingen om dinoerne er godt besøgt her i zoo. Arkivfoto: Bente Poder
Livet her

VisitAalborg anbefaler: Zoo er altid et besøg værd

Kaare Bach Toft guider dig til oplevelser i Aalborg i løbet af sommeren

13. juli 2020 kl. 16:56

AALBORG: I Aalborg Zoo flyver tiden afsted, og oplevelserne står i kø.

Du kan blandt andet opleve en fjern fortid, for dinosaurerne er kommet til byen. I udstillingen Extinction kan du komme helt tæt på de imponerende kæmper - ja endda gå under dem, og dermed får du en 360 graders oplevelse. En imponerende udstilling kombineret med masser af dyr og forskellige arter, lyder det fra VisitAalborg.

- Nu rammer vi personligt et af mine favorit-steder i Aalborg. Jeg er helt pjattet med dyr, og jeg elsker at besøge vores zoologisk have. Når vi snakker om, at vores by har udviklet sig utrolig meget de senere år, så har Aalborg Zoo gjort præcis det samme. Ud over at opleve de forskellige dyr er Aalborg Zoo for mig også blevet en park, som jeg elsker at gå tur i, siger Kaare Bach Toft, der er Chef for Marketing & Kommunikation hos Visit-Aalborg.

- Jeg tror ikke, jeg er den sjoveste at være i zoo med, for jeg kan stoppe op ved f.eks. elefanterne og stå i timer - måske lidt overdrevet - og bare observere og iagttage de imponerende dyr og falde helt i staver. For mig personligt er det ikke vigtigt, om vi har et helt unikt, sjældent dyr i vores zoologisk have. Nej, jeg synes, det er langt mere unikt, at man formår at kombinere oplevelsen af dyr i smukke omgivelser. Både for os der kigger på dyrene - men også for dyrene som kigger ud på os.

Og så er det i øvrigt ikke kun her om sommeren, VisitAalborg anbefaler et besøg hos turistattraktionen.

- Zoo er bestemt også et besøg værd i juletiden, når man tænder for det helt store julelys-show. Har man svært ved at komme i julestemning, så tager det omkring fem minutter, når man træder ind i Aalborg Zoo omkring jul, siger Kaare Bach Toft.

Kaare Bach Toft giver dig tip til oplevelser i byen i løbet af sommeren. Han er Chef for Marketing & Kommunikation hos VisitAalborg - Kaare Bach Toft er 41 år og bor selv i Nørresundby med Tina og deres søn Oliver. Privatfoto
Annonceret indhold

Nyeste