Dermed forsvinder et kendt navn i bybilledet - forretningen med herremode bliver i stedet til Tøjeksperten

AALBORG: Det er et navn med mange år på bagen der forsvinder fra centrum, når Wagner i Bredegade bliver til Tøjeksperten 1. marts.

Begge brands er i forvejen ejet af den samme koncern, PWT Group.

- Butikken i Bredegade er så stor, at det er oplagt at lave den om til Tøjeksperten, der har et bredere sortiment med flere mærker, siger Simon Wurtz, der er direktør for både Wagner og Tøjeksperten.

- Derudover er Wagners målgruppe yngre, ved at ændre butikken kommer vi til at appellere til en bredere kreds af kunder.

Landets ældste Wagner-butik

Der har været forretning med herretøj på adressen siden 1946, og frem til navneskiftet er det den ældste Wagner-butik overhovedet i kæden, der har butikker i en række lande udover Danmark.

- Det var min far, der åbnede tøjbutikken, dengang hed den Bristol, siger Sven Wagner, der overtog butikken i 1970 og ændrede navnet i slutningen af 90’erne.

Gennem årerne som aktiv i tøjbranchen beskæftigede Sven Wagner sig med både engros og detailhandel i flere forskellige butikskoncepter.

Han har dog ikke sagt helt farvel til Wagner-kæden, da familien ejer en del at PWT Group.

Sven Wagner er i dag medlem af direktionen i Wagner Ejendomme, som han grundlagde i 1970.

At følge med tiden

At familienavnet nu forsvinder fra facaden på Bredegade 4, tager Sven Wagner med ro, det er en del af forretningens levevilkår at udvikle sig.

- Målet har altid været at følge med tiden, siger Sven Wagner.

- Ser man tilbage på udviklingen, så solgte vores første forretninger daglige nødvendigheder som arbejdstøj og undertøj, og i 70’erne satsede vi på mere råt tøj og forvaskede cowboybukser. Wagner henvender sig til lidt yngre mænd, og med Tøjeksperten bliver konceptet bredt mere ud igen.

1. marts er der 56 Wagner-butikker tilbage i Danmark.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...