Den landsdækkende kæde åbner nu sin første bilvaskehal i Nordjylland

AALBORG: Wash World er nu parat til at erobre markedet for bilvask i Nordjylland.

Den landsdækkende kæde åbner således sin første fuldt automatiserede bilvaskehal i det nordjyske område, og valget er faldet på Aalborg.

Der er officiel premierevask lørdag den 14. juli i den spritnye vaskehal på Vissevej 1 i Gug, og kæden satser på et mega stort ryk ind af bilister al den stund, at man giver en gratis guldvask til alle i tidsrummet fra klokken 07.00 til 22.00.

Og dagen efter gentager man kunststykket med gratis bilvask.

Større kapacitet

Anders Rossing er salgs- og marketingchef i Wash World, og han siger til aalborg:nu, at man allerede i slutningen af september er klar med bilvaskehal nummer to i Aalborg.

- Vi er netop nu i gang med at opføre en vaskehal på Otto Mønsteds Vej 5, og den får en større kapacitet end vaskehallen i Gug.

Torben O. Andersen og Henrik Bo
Bilisterne har tilladelse til at blive siddende i bilen, mens den bliver vasket, og skulle der mod forventning opstå problemer, så skal man bare trykke på bilhornet. Så stopper anlægget omgående.

- Begge steder har to vaskehaller ved siden af hinanden, men hallen på Otto Mønsteds Vej bliver udstyret til at kunne vaske to biler ad gangen samtidig med, at den også kan tørre to biler ad gangen.

- Den får dermed en kapacitet på fire biler ad gangen, hvor man i Gug må nøjes med to, forklarer Anders Rossing.

Wash World er et dansk firma og har 60 bilvaskehaller fordelt over hele landet.

Den første i kæden blev åbnet i 2013.

Anders Rossing:

- Vi skiller os ud fra så mange andre selskaber og bilvaskehaller ved at tilbyde bilisterne et helt specielt og fordelagtigt medlemskab.

- Hvis du f.eks. vælger vores billigste medlemskab til kun 69 kroner om måneden, så kan du vaske din bil lige så mange gange, som du har lyst til, pointerer Anders Rossing og tilføjer, at man tilbyder i alt fire abonnementer foruden salg af enkeltvaske.

Tryk på bilhornet

Ifølge salgs- og marketingchefen har man installeret den nyeste teknologi i bilvaskehallerne med bl.a. automatisk nummerpladescannere, og det er ensbetydende med en meget høj grad af effektivitet.

- Det giver nemlig et hurtigere vaskeforløb for kunderne, der samtidig slipper for en træls ventetid, ligesom de også har tilladelse til at opholde sig i bilen, mens den bliver vasket, siger Anders Rossing.

Wash World har i øvrigt stor fokus på det sikkerhedsmæssige aspekt, og hvis en bilist, der sidder i sit køretøj under bilvasken, af én eller anden grund vil have vaskeanlægget standset her og nu, så skal vedkommende såmænd bare trykke på bilhornet.

Så stopper anlægget omgående helt af sig selv.

Torben O. Andersen og Henrik Bo
Wash World er et dansk firma, og det har 60 bilvaskehaller fordelt over hele landet.
Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...