Ungdomsromanen vandt over internationale bestseller-forfattere

AALBORG: Succesen fortsætter for Julie Midtgaard. Hendes ungdomsroman Elementsygen har netop fået førstepladsen i en afstemning, som Mofibo står bag.

Forfatteren er både meget glad og stolt over prisen, hvor det er brugerne, der har stemt på hendes fantasybog.

- Det, der virkelig driver min skrivelyst, er ikke et særligt budskab, men fortællingen i sig selv: Dét at kunne give læserne den helt fantastiske læseoplevelse, der hiver dem ud af den virkelige verden og suger dem ind mellem siderne, siger Julie Midtgaard.

Tina Larsen
Elementsygen er anden bog i serien Sprækken til Luscuro. PR-foto

- Derfor betyder prisen så vanvittigt meget for mig, for den er et tegn på, at jeg faktisk har opnået det mål. Min bog har ramt noget i læserne, der har gjort, at de har haft så god en oplevelse, at de synes, den har fortjent deres stemme.

Og det er ikke hvem som helst, hun var i konkurrence med. I kategorien finder du også bøger af forfattere som Philip Pullman (Det Gyldne Kompas), Suzanne Collins, der har skrevet Hunger Games og Stephenie Meyer, som står bag Twilight-serien.

I alt har flere end 35.000 lydbogslyttere stemt på bøger i seks kategorier, og det er over en fordobling af stemmer sammenlignet med sidste år.

Julie Midtgaard og oplæser Susanne Bonde deler hæderen og får oveni hver 10.000 kroner og en statuette.

Elementsygen er bind 2 i serien Sprækken til Luscuro.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...