Marcus Delfer fra Radio Nordjyske giver her sine bud på tre forskellige aktiviteter

AALBORG: Når weekenden melder sin ankomst, kan vi vinke farvel til kong Vinter og sige tak for det milde humør. Hurtigere bliver dagene længere, morgenerne lysere og før, du ved af det, finder du dig selv udenfor med mad på grilenl og i det bedste selskab. En ny årstid er landet, og her får du tre bud på hvad, du kan indlede dit forår med.

Fredag: Regionalopgør i Aalborg Portland Park

Fodboldsæsonen har været rig på udfordringer for de nordjyske mandskaber, der begge har skiftet ud på trænerposten indenfor den seneste fortid, senest måtte Allan Kuhn forlade Hobro IK. Det skal ikke være nogen hemmelighed, at fodboldspillet i de to lejre har været af svingende karakter til stor frustration hos fans og følgere, men der er kun én vej, og det er frem, så kom og støt op om byens hold nu på fredag. Yderligere har AaB valgt at hylde det hedengangne radioprogram “Farlig Fredag” og i den anledning, kan du få billetter og andre gode tilbud til kun 40 kr. I hverdagene op til, kan du også lytte med om morgenen på Radio NORDJYSKE og eftermiddagen på ANR, hvor der vil være særlige konkurrencer med præmier til de heldige lyttere.

Hvad? – AaB - Hobro.

Hvor og hvornår? – Aalborg Portland Park, kampen sparkes i gang 19.00.

Hvor meget? – 40 kr.

Lørdag: Fastelavns-marked i Urban City

Det kan godt være, at fastelavn altid falder på en søndag, men denne weekend har du mulighed for at tage forskud på festen allerede om lørdagen, hvor Urban City slår dørene op for et hyggeligt fastelavnsmarked. Her fejres det med manér, aktiviteter for børn og barnlige sjæle - og Jonny Hefty har dekoreret en særlig tønde, så du kan slå ræven af tønden! Dertil vil der selvfølgelig også være gode tilbud hos de spændende lokale virksomheder, hvor du kan lave bæredygtige indkøb.

Hvad? – Fastelavnsmarked i Urban City.

Hvor og hvornår? – Kl. 10 – 15 på Hjulmagervej 58, 9000 Aalborg.

Hvor meget? – Gratis.

Marcus Delfer
Aalborg i Farver søndag byder på masser af malerkunst, smykkekunst, stenkunst og meget andet. Foto: Martin Damgård

Søndag: Aalborg i Farver

For ottende år i træk kan Aalborg håndboldklub afholde den festlige begivenhed, Aalborg i Farver. Her har du mulighed for at boltre dig i et overflødighedshorn af malerkunst, smykkekunst, glaskunst, stenkunst, tøj, keramik og alt hvad hjertet begærer. I alt kan du opleve 50 kunstnere, og så har du også mulighed for selv at afprøve dit kunstneriske talent med en pensel i hånden. Arrangementet starter allerede fra om lørdagen, men begge dage er det fra 10.00-16.00.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...