Wefood sælger primært madvarer med f.eks. beskadiget emballage, forkert mærkning eller varer, der er gået ud af sæson. Arkivfoto: Henrik Bo
Shopping

Wefood takker for støtten: Denne dag får du mad og drikkevarer til halv pris

Butikken på Godsbanen er blevet en stor succes - nu fylder den et år

03. juli 2022 kl. 19:19

AALBORG: Vi er vilde med Wefood her i byen. Det kan man vist roligt konkludere, nu hvor butikken på Godsbanen fejrer sin et års fødselsdag.

Svimlende 49 ton overskudsvarer er blevet solgt i stedet for blive smidt ud. Noget der for alvor understreger i hvor høj grad kunderne bakker op om butikken, hvor du kan handle både billigt, bæredygtigt og samtidig bekæmpe sult i verdens fattigste lande. Wefood sælger primært madvarer med f.eks. beskadiget emballage, forkert mærkning eller varer, der er gået ud af sæson.

Interessen var stor, allerede inden Wefood åbnede på Godsbanen, og i løbet af det første år er der solgt 49 ton overskudsvarer. Arkivfoto: Kim Dahl Hansen

- Vi er utroligt glade for, at så mange mennesker sætter madspild og klimaet på menuen og har lyst til at handle i Wefood, har generalsekretær i Folkekirkens Nødhjælp Birgitte Qvist-Sørensen tidligere fortalt.

Wefood Aalborg er en del af organisationens bæredygtige supermarkedskæde med alt fra fødevarer, genbrug og tekstil. Overskudsvarerne kommer mange steder fra - særligt andre butikker.

- Men eksempelvis kørte tre biler fra Wefood også efter felten og tømte depoterne for varer, da der for nylig var Tour de Storebælt, fortæller Mette Egholm, der er butikskoordinator i Folkekirkens Nødhjælp.

- Vi modtog også 15 paller med drikkevand, da covid-19-testcentrene lukkede.

Butikken på Godsbanen fejrer sin et års fødselsdag på torsdag, 7. juli, og det bliver blandt andet markeret ved, at du kan købe mad og drikkevarer til halv pris på dagen.

Handler du her i butikken, støtter du samtidig Folkekirkens Nødhjælps projekter med at bekæmpe sult og klimaforandringerne i verdens mest udsatte områder. Arkivfoto: Henrik Bo

I løbet af ugen er der også forskellige konkurrencer, du kan deltage i - både i forretningen og på dens sociale medier.

Overskuddet fra landets seks Wefood-butikker går til Folkekirkens Nødhjælps projekter med at bekæmpe sult og klimaforandringerne i verdens mest udsatte områder.

Annonceret indhold

Nyeste