Du finder både nyheder og klassikere på menukortet hos gastropubben

AALBORG: Endelig! Det tør vi godt sige her på aalborg:nu, for i morgen, torsdag, kan du igen sætte tænderne i de lækre sliders og burgere fra Wildebeest. Og gastropubben præsenterer samtidig et menukort, der byder på både klassikere og nye fortolkninger.

Tina Larsen
Heimir Gudbergsson er klar til at genåbne Wildbeest Gastropub i morgen, torsdag. Foto: Kim Dahl Hansen

- Normandy Flapjack er vores signatur-slider, og den er selvfølgelig stadig på menukortet. Den er fredet i familien, siger Heimir Gudbergsson, der står bag Wildebeest sammen med sine fire brødre og deres mor.

- Derudover kan man glæde sig til forskellige nyfortolkninger af vores kendte burgere og slidere.

Tina Larsen
Lokal kvalitet og lokale råvarer er et kendetegn hos gastropubben, og derfor er eksempelvis sodavand fra Thy eller Hancock. Foto: Kim Dahl Hansen

Wildebeest lå indtil for otte måneder siden på Østerbro, men nu er adressen i Reberbansgade, hvor du tidligere fandt Ib René Cairo og senest Café Fløs. Og tiden med nedlukning er blandt andet brugt på at lave gin-destilleriet Fennec Spirits sammen med mikrobryggeriet Bad Seed Brewing. Noget der også skinner tydeligt igennem, når du skal vælge drikkevarer.

LÆS OGSÅ: Gin fra Wildebeest og Bad Seed Brewing hitter

- Vores fokus er, at alt, du får her, skal være så lokalt som muligt.

Tina Larsen
Wildebeest og mikrobryggeriet Bad Seed Brewing er gået sammen om Fennec Spirits, og deres gin finder du naturligvis på hylderne. Foto: Kim Dahl Hansen

Netop flytningen til ny adresse er noget af det, Heimir Gudbergsson ser frem til med spænding.

- Det er lidt nervepirrende, at vi åbner et helt nyt sted i morgen. På Østerbro havde vi mange gæster, der skulle videre til kulturinstitutionerne på Havnefronten. Her er en helt ny rytme, og vi ved ikke, hvordan gæsteflowet bliver. Hvem der kommer og hvornår, siger Heimir Gudbergsson.

- Men her er mange mennesker hele tiden, så vi håber selvfølgelig på liv alle ugens dage. Jeg er lidt nervøs, men jeg er sikker på, at Wildebeest nok skal blive en lige så stor succes her som på Østerbro.

Tina Larsen
På menukortet finder du både nyheder og populære klassikere. Foto: Kim Dahl Hansen

Heimir Gudbergsson er da heller ikke i tvivl om, hvad han glæder sig til.

- Det er at se gæsterne igen. Både stamkunderne og de nye der kommer, efter vi er flyttet hertil, siger han.

- Og de kan se frem til samme gode og afslappede stemning som på Østerbro. Uanset adresse lægger vi stor vægt på kvalitet og lokale råvarer. Selvom lokalerne er anderledes, er konceptet det samme som tidligere.

Tina Larsen
Efter otte måneder med nedlukning, kan du nu igen smage de populære slidere. Foto: Kim Dahl Hansen

Wildebeest Gastropub, Reberbansgade 16b, åbner i morgen torsdag 6. maj klokken 17.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...