Du kan lige nå det - at nyde det lækre mad fra Wildebeest, inden den midlertidige lukning. Arkivfoto: Kim Dahl Hansen
Mad & Drikke

Wildebeest i Reberbansgade lukker kortvarigt - her er forklaringen

Se her, hvad du kan glæde dig til, når gastropubben åbner igen

01. april 2022 kl. 17:57

AALBORG: Hvis du skal have en af de kolde specialøl og et par af de lækre slidere fra menukortet hos Wildebeest i Reberbansgade, så skal du skynde dig. For når der er fyraften på gastropubben i morgen aften, lørdag, så betyder det også, at der er midlertidigt lukket.

Heimir Gudbergsson og hans familie lukker Wildebesst i Reberbansgade kortvarig for at have tid til at åbne deres nye gastropub på Østerbro på onsdag, 6. april. Arkivfoto: Kim Dahl hansen

- Det skyldes, at vi skal gøre klar til åbningen af vores anden Wildebeest på Østerbro, den slår dørene op igen på onsdag, 6. april, fortæller Heimir Gudbergsson, der ejer de to gastropubber sammen med sine brødre og deres mor.

Han forventer, at Wildebeest i Reberbansgade er klar til at byde gæsterne indenfor igen 13. april.

- Når vi åbner igen, bliver det med et justeret madkoncept. Vi holder fast i Wildebeest-ånden, men fremover bliver det mest med burgere. Det skyldes især, at det er mere takeaway-venligt, noget der passer rigtig godt til området her, siger Heimir Gudbergsson.

Arkivfoto: Kim Dahl Hansen

- Derudover vil vi skabe mere barstemning sent på aftenen, så Wildebeest i Reberbansgade bliver en mere rendyrket pub, hvor man også kommer for bare at få en øl eller en drink. Mad vil stadig være et fokus, men vi kan se et potentiale i at skabe et sted med en mere festlig stemning.

LÆS OGSÅ: Velkommen hjem: Wildebeest åbner endnu en gastropub

Annonceret indhold

Nyeste