Det er en både stolt og spændt William Kærup, der snart tager imod kunder her i sit nye bageri. Foto: Henrik Louis <i>Foto:Henrik Simonsen</i>
Mad & Drikke

Williams bageri åbner i Vestbyen: Her er datoen

BreadByKaerup er klar med kager og de populære surdejsbrød

16. april 2021 kl. 16:00

AALBORG: Forberedelserne er i fuld gang, og nu er der ikke længe til, at William Kærup åbner sit bageri på Kastetvej.

Og det er gået mere end stærkt for den unge bagerkomet. Hans populære surdejskurser så dagens lys i december og blev ikke mindre attraktive af at gå online - fulgt af pop op-bagerier i samarbejde med både La Bottega og Alimentum.

Hvede-surdejsbrød i mange varianter finder du hos BreadByKaerup. Privatfoto

- Det er fuldstændig vildt og også helt surrealistisk, at jeg nu åbner mit eget bageri, BreadByKaerup. Og jeg er dybt taknemmelig for, at folk har taget så godt imod mine forskellige initiativer, siger 25-årige William Kærup.

I forbindelse med selve åbningen, 28. april, planlægger surdejsbageren forskellige overraskelser, som han endnu ikke løfter sløret for. Men allerede fra på søndag kan du på virksomhedens Facebookside følge med i en daglig nedtælling med forskellige initiativer, der beskriver bageriet. Blandet andet om brødet, kagerne og kaffen - alt sammen noget, som du også kan nyde på stedet tæt på Vestbyens Station.

Kartoffelkage á la Kærup er en af de nyheder, William Kærup selv står bag. Privatfoto

- Jeg ville lyve, hvis jeg sagde, at jeg ikke er nervøs. For eksempel er der vejarbejde her i området, så jeg håber, mit navn kan bære, at folk kommer alligevel, siger William Kærup.

- Det er jo første gang for mig, at jeg alene er navnet bag og sætter standarden. Men jeg glæder mig rigtig meget til at møde kunderne.

BreadByKaerup åbner onsdag 28. april klokken 8 på Kastetvej 15, åbningstiderne bliver onsdag til og med lørdag - samt søndag i ulige uger.

På Facebooksiden her kan du læse mere om de forskellige initiativer fra William Kærup

Annonceret indhold

Nyeste