Men hvordan? Hvor meget sne kommer der? Hvor længe bliver det?

AALBORG: For første gang i meget lang tid skulle det være ganske vist, at vi skal indstille os på, at der kommer et hvidt dække over det nordjyske. Så er det nu, at vi skal lave sneengle, hoppe i vores Elsa-kjoler og slikke på lygtepæle. De første drys er så småt begyndte at melde deres ankomst.

Ifølge DMI skulle sneen for alvor begynde at falde i dag onsdag fra klokken 15 og frem til torsdag nat klokken 0100. Vi får heldigvis den gode sne, da temperaturen bliver liggende lige omkring frysepunktet.

TV2 vejret havde tidligere den store sne-jahat på og meldte om sne allerede fra formiddagstimerne. Den har de nu rykket til klokken 18. Tilgengæld lover de meget mere sne i morgen fra klokken 03 frem til klokken 9.

Vores norske venner på YR har følgende prognose for snevejret. Her meldes der ligeledes om sne fra kokken 14, og det vil strække sig helt frem til klokken 6 torsdag morgen. De sætter desværre en kæp i snehjulet og lover natlige temperaturer lige over frysepunkter og giver os tøsne.

Ligegyldigt hvilke vejrprofeter vi kigger på, giver det os sne, men om det bliver 3 cm, 8 cm eller mere henligger i det uvisse. Det skulle så tilgengæld blive liggende helt frem til søndag.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...