Livet her

Yes! Nibe Festival løfter sløret for 14 navne

Der er lagt op til en fest i Skalskoven til sommer, når Nordjyllands største festival folder sig ud. Navne som The Script, Aqua og Dizzy Mizz Lizzy er allerede offentliggjort, og nu er der kommet 14 nye tilføjelser på årets plakat

21. februar 2018 kl. 11:03
Opdateret kl. 11:13

AALBORG: Nibe Festivals leder og frontfigur, Peter Møller Madsen, har netop løftet sløret for 14 danske navne, som kan opleves i Skalskoven til sommer. Et kæmpe ønske fra gæsterne bliver blandt andet opfyldt, når Rasmus Seebach atter en gang indtager scenen.

Der er lagt op til fest og hygge i Skalskoven til sommer. Arkivfoto: Martin Damgård

En bred palette

Dagens offentliggørelse fra Nibe Festival lever op til deres ønske om at kunne præsentere et musikprogram, der spænder bredt. Der skal både være plads til rockede og poppede toner og ikke mindst, skal der både være plads til etablerede og nye kunstnere på scenerne i Skalskoven.

Magtens Korridorer er flittige gæster på Nibe Festival. Arkivfoto: Vibeke Pedersen

Hvis vi skal starte med de gamle kendinge, så kan gæsterne glæde sig til Magtens Korridorer, Johnny Madsen, Poul Krebs og sidst, men langt fra mindst, den populære herre, Rasmus Seebach.

Er man til den poppede lyd, så kan man se frem til at høre det danske succesband Scarlet Pleasure, den unge talentfulde Hugo Helmig og Fool, som lige nu hitter med nummeret "Strapped". I den rockede ende byder festivalen til gengæld på navne som Shotgun Revolution, Go Go Berlin og Velvet Volume.

Johnny Madsen kigger også forbi årets Nibe Festival. Arkivfoto: Michael Bygballe

De kvindelige musikere er en smule underrepræsenteret på festivalplakaten, men i dag er der også tilføjet to navne til den kategori. Således kan du se frem til at høre Mathilde Falch og Soleima.

Derudover har Nibe Festival også plads til de mere urbane kunstnere, og i den genre finder vi Ude Af Kontrol og De Danske Hyrder, som bedst kan betegnes som et rap-kollektiv fra Albertslund.

- Vi har på nuværende tidspunkt solgt langt over halvdelen af partout-billetterne, så vi smiler i Nibe her hen mod billetprisstigningen i næste uge og offentliggørelsen af de sidste navne om en månedstid, lyder det fra Peter Møller Madsen.

Festivalen afvikles i uge 27 - nærmere bestemt fra den 4. til den 7. juli.

Annonceret indhold

Nyeste