Business

I mange år har kontorlandskaber været omdiskuteret, eftersom en stor del af de danske arbejdspladser er udformet således. Ligeså givende det kan være at sidde på kontor i fællesskab, ligeså distraherende kan det også være. Det stiller krav til, at kontorerne er indrettet på bedste vis, hvilket planter og plantevægge kan bidrage med.

Virksomhed

Kontorbeplantningen

Webside

https://kontorbeplantningen.dk/

Annonce Virksomhedsprofil - 14. september

3 gode grunde til at få plantevægge på kontoret

I denne artikel bliver du klogere på, hvorfor plantevægge til kontoret er fordelagtigt.

Et springbræt til inspiration

Mange mennesker oplever at finde inspiration, når de befinder sig i store naturområder eksempelvis på en rejse. Naturen har en god indvirkning på menneskets sind, for det virker på én gang beroligende og inspirerende. Med den viden in mente er kunsten så, at naturen skal inkorporeres i kontorfællesskaber på en måde, hvor det ikke gør pladsen trang.

De fleste har prøvet at købe en plante, der efter et halvt år har vokset sig til dobbelt størrelse, og sådanne oplevelser er nødvendigvis ikke fordelagtige på arbejdspladsen. Plantevægge til erhverv fremstilles i mange forskellige modeller, og blandt andet i rammer, så planten ikke vokser sig dobbelt størrelse. Med en plantevæg kan du som arbejdsgiver skabe et inspirerende og naturlig element - uden det optager for mange kvadratmeter.

Arbejdsmiljø

Arbejdspladsen er et af de steder, som vi mennesker bruger mest tid i løbet af en uge, derfor er det vigtigt, at dine medarbejdere føler sig godt tilpas. I den forbindelse er arbejdsmiljøet specielt vigtigt, hvilket både præges af intern kommunikation men samtidig indeklima og interior.

Bestemte planter har naturlige superkræfter, eftersom de forbedrer indeklimaet. Af denne grund kunne du med fordel købe en plantevæg med såkaldte luftrensende planter, for det vil med garanti optimere arbejdsmiljøet.

Mindre støj mere privatliv

Det er de færreste, der foretrækker følelsen af, at deres kolleger og leder kan kigge dem over skulderen på ethvert tidspunkt i løbet af arbejdsdagen. Sidder dine ansatte skulder om skulder, bør du overveje, om du kan bryde kontorpladserne op med en skillevæg eller planter, således det skaber mere arbejdsro og privatliv.

Arbejdsro er et vigtig led i, at arbejdsopgaverne bliver udført på bedste vis, og i den forbindelse er plantevægge til kontor et oplagt redskab. De kræver sjældent meget plads, og kan derfor stilles mange forskellige steder.

Er du usikker på, om plantevægge kunne gøre en forskel på arbejdspladsen, kan du også leje en plantevæg, så I har mulighed for at prøve det af for en kortvarig periode, før I køber.