Business

Ønsker du at flytte bopæl alene eller med familien, kan du med fordel læse videre på denne artikel. Heri bliver du klogere på, hvorfor byen Løgstør er en attraktiv destination for dig, der ønsker et stærkt lokalmiljø og rigt naturliv.

Virksomhed

Nybolig Løgstør

Adresse

Fischersgade 1, 9670 Løgstør

Telefon

98671488

E-mail

9670@nybolig.dk

Annonce Virksomhedsprofil - 25. maj

3 gode grunde til at flytte til Løgstør

Med naturen i baghaven

Er du en af dem, der søger mod naturens rolige atmosfære, når du trænger til et pusterum fra hverdagens travlhed? Løgstør har mange naturskønne perler rundt omkring i byen, der både byder på skov og strand. Specielt trækker byens havnemiljø mange af de lokale til sig på daglig basis, eftersom en gåtur langs Løgstør Kanalen er den perfekte måde at genfinde roen efter en lang arbejdsdag.

Byens ikoniske kanal, Frederik den VII’s kanal, befinder sig i enden af havnemiljøet, og den strækker sig over knap fem km. Foruden den smukke natur emmer området også af en århundrede lang historie, eftersom kanalen var et vigtig redskab for byens skibstrafik tilbage i 1800-tallet. Selvom skibstrafikken er fortid, er det stadig en del af havnens atmosfære i dag, da lokale og turister kan lære historien at kende på byens Limfjordsmuseum, der ligeledes er placeret på havnen.

Foreningsliv og Folkeskole

Løgstør har en stolt tradition for at altid at værne om foreningslivet, hvorfor byen i dag tilbyder et væld af sportslige aktiviteter til alle aldre. Hvad end du eller dine nærmeste sætter pris på fritidsaktiviteter, kan byen omfavne denne interesse.

Nær Løgstør Folkeskole blev der for år tilbage investeret i et nyt Kultur- og idrætscenter, Lanternen, der i dag danner rammen for både fitness, en biograf, en skydebane, traditionelle boldbaner indendørs som udendørs. Har du børn, der går i folkeskole, får de en hverdag, hvor både skole og fritidsaktiviteter kan samles på samme område.

Byens byggegrunde

Løgstør er blevet en populær destination for mennesker fra nær og fjern. Det skyldes blandt andet, at byen har et væld af skønne byggegrunde, hvor tilflyttere kan udleve en sand nybygger-drøm. Fælles for disse grunde er, at de er placeret i familievenlige og i forlængelse af allerede etablerede villakvarterer, hvorfor det er en perfekt ramme for tilflyttere at etablere sig.

Leder du efter byggegrunde i Nordjylland , bør du vende blikket mod Løgstør. Her findes et væld af muligheder for dig, der elsker et stærkt lokalmiljø, rigt naturliv og spændende butikker i byens centrum.