Business

Står du foran en renovering af dit badeværelse, kan du med fordel læse med i denne artikel, for du får tre gode råd, inden du kaster dig ud i projektet.

Virksomhed

Thomsen & Fals

Adresse

Lundeborgvej 20, 9220 Aalborg Øst

Telefon

70 235 225

E-mail

post@togf.dk

Webside

https://togf.dk/

Annonce Virksomhedsprofil - 11. marts

3 gode råd inden renovering af badeværelse

Tidligere har indretningen af vores badeværelser udelukkende været fokuseret på funktionalitet, men sidenhen sætter vi større krav til vores badeværelse. Det betyder, at vi kaster os over renoveringer af rummet i håbet om at hæve det æstetiske udtryk, mens vi opholder os på badeværelset.

Den vigtige planlægning

Det er vigtigt, at du og din eventuelle samlever overvejer, hvilke ændringer der skal foretages. Det omfatter specielt indretning, skal I have plads til et badekar, en ekstra håndvask eller mere opbevaring?

Det gælder også lysindfaldet på badeværelset. Ofte er det begrænset, hvor meget lys, der kommer ind i rummet, derfor kan I med fordel overveje, om I skal have plads til et vindue mere.

Stilen

Ønsker I at rekonstruere de omgivelser, som I befandt jer i, sidst I var på et wellnessophold? Eller trænger I til at få et farveboost ind på badeværelset? Stil er meget individuel, derfor gør I klogt at beslutte jer for, hvilken stil jeres badeværelse skal have.

Det er klart, at en enkel og nordisk stil tiltaler mange, da den både er let at rengøre samt tidsløs. Har I ingen erfaring med, hvordan I udnytter jeres badeværelse bedst, er det en god idé at opsøge fagfolk.

Tag kontakt til en autoriseret VVS- installatør

Badeværelset er sjældent noget, man kaster sig over på egen hånd. Rummet indeholder mange vigtige funktioner, som kræver den rette faglighed at renovere og konstruere.

Det kan blive en dyr affære, hvis VVS- installationerne bliver lavet forkert, derfor gør du klogt i at opsøge fagfolk fra start. Derudover er det et lovkrav, at du får hjælp fra autoriserede fagfolk i forbindelse med renovering af badeværelse.

Af denne grund bør du opsøge en VVS-installatør i hele Aalborg som Thomsen & Fals . Er du derimod bosiddende i storbyen, kan du finde en VVS-installatør i hele København som Thomsen & Fals .

Et nyt badeværelse er en sand fryd i hverdagen. Vi bruger meget tid i dette rum, hvorfor det er en god investering at renovere det, hvis du ikke er tilfreds med dit nuværende. Det er dog en krævende opgave, hvorfor du skal opsøge en autoriseret VVS- installatør, så du både overholder lovgivningen og sikrer kvaliteten på dit næste badeværelse.