Business

Skal du finde et par chinos? Eller vil du læse om, hvad der gør chinos særligt gode? I denne korte artikel giver vi dig tre gode råd til, når du skal finde et par chinos, der kan holde i mange år. Find ud af mere herunder.

Virksomhed

Tøjeksperten

Telefon

+45 72 45 46 47

E-mail

kundecenter@tojeksperten.dk

Webside

https://www.toejeksperten.dk/

Annonce Virksomhedsprofil - 1. september

3 gode råd til at finde et par chinos til herre

Chinos er den perfekte balance

Chinos er en særligt praktisk buks. Det er mest fordi, den både har et formelt og casual look over sig. Det har især noget at gøre med deres stof og materiale. Chinos er, af den grund, blevet et must-have i kontormiljøer og på arbejdspladser, fordi mange søger efter noget tøj, som er godt at arbejde i samtidig med, at det ser formelt og behageligt ud. På denne måde kan du arbejde i dem over flere timer, uden at dine chinos virker ubehagelige.

Herunder giver vi dig tre gode råd til at finde et par chinos og giver dig dernæst en forklaring på dem.

Tre gode råd til at finde et par kvalitets chinos

1.Find din pasform

2.Find ud af, hvordan du plejer dem

3.Find ud af, hvilket materiale du skal have

Find din pasform til chinos

Pasformen er forskellig fra person til person. Her har vi et udsnit af forskellige typer af chinos:

●Chinos med stretch

●Chinos med elastik

●Chinos med brede ben

Pasformen afhænger også af dine kropsmål. Det er således vigtigt at finde chinos i den rigtige længde. Oftest skal et par chinos ligge behageligt på din sko eller fod. Så de chinos, du finder, skal helst ikke gå for langt ned, da de får et poset udtryk af det. Du kan især måle din skridtlængde og talje, så du ved, hvilken størrelse du skal gå efter.

Find ud af, hvordan du plejer dine chinos

Det er vigtigt at pleje dine chinos rigtigt. Så det første, du skal finde ud af, er, hvilket materiale dine chinos er lavet af. Er det bomuld, så kan du til enhver tid vaske dem ved den anbefalede temperatur i en vaskemaskine. Er dine chinos af et andet materiale, er det en god idé at tjekke op på, hvordan du skal behandle det, hvor mange grader i vaskemaskinen de kan tåle, eller om de har brug for et særligt program.

En god ting at gøre er at vaske dem lige så ofte, som du vasker dine andre denimbukser, og så ser det altid godt ud, når du får strøget dem. De får et lækkert look.

Find ud af, hvilket materiale dine chinos skal være

Gode materialer er lig med gode chinos. Typisk vil chinos være lavet af bomuld eller en blanding af bomuld og twill. De andre materialer, som chinos også kan være lavet af, vil være:

●Polyester

●Viskose

●Elastan

●Hør

Yderligere inspiration til at finde chinos til mænd

Savner du inspiration til at finde flere forskellige chinos? Kom ned i en af Tøjekspertens butikker og find masse eksempler på chinos. De kommer i mange forskellige pasformer, materialer og farver.