Business

Skal du til at gøre bilkøb men er i tvivl om, hvorvidt en brugt bil skal være din næste? Er du i tvivl om, hvilke fordele der er, og hvorvidt det vil gavne dig? Så læs med her, og du vil få et bedre indblik i køb af brugte biler.

Virksomhed

Rævhede Auto

Adresse

Rævhedevej 69, 9440 Aabybro

Telefon

98241511

E-mail

salg@raevhede.dk

Webside

https://www.raevhede.dk/

Annonce Virksomhedsprofil - 3. maj

3 gode råd til at købe en brugt bil

Slip for unødigt værditab

Der er ikke et entydigt svar på, om det bedst kan betale sig at købe en ny eller brugt bil, men det er ubestrideligt, at en ny bil mister en stor del af dens værdi, når den rammer asfalten. Køber du en brugt bil, slipper du derfor for at miste denne værdi, idet andre har betalt den. Det kan være en stor fordel, hvis du planlægger at sælge den brugte bil videre kort efter køb, men også en økonomisk fordel, hvis du har købt bilen til eget og længerevarende brug.

Vælg en bilforhandler med eget værksted

Når du køber en ny, brugt bil hos en bilforhandler, er den oftest nysynet og serviceret på eget værksted, hvorfor du kan være sikker på, at bilforhandleren kan svare på alle dine spørgsmål. Vælger du at købe en brugt bil hos en privat, risikerer du ikke at få svar på dine spørgsmål, og bilens stand kan være mere tvivlsom end som så. Der er derfor flere risici tilknyttet i forhold til at kunne købe en brugt bil hos en certificeret bilforhandler.

Frihed til at vælge

Du forventer måske, at du har så mange muligheder at vælge imellem, når det kommer til bilens stand, funktionalitet og udtryk, men flere anerkendte bilforhandlere har et udvalg, der tillader dig at udleve din drengedrøm om en bil.

En af disse bilforhandlere er Rævhede Auto, der med sin centrale beliggenhed i Aabybro nær Aalborg, har et væld af bilmærker og -modeller at vælge imellem. Her kan du finde biler fra Skoda til Mercedes i et utal af farver og ekstraudstyr, der passer til dine behov og ønsker. Rævhede Auto nær Aalborg har altid mange brugte biler til salg , hvorfor der er masser at vælge imellem. Rævhede Auto har solgt biler til mere end 50.000 glade bilejere, hvorfor Rævhede Auto kalder sig Danmarks bedste brugtvognsforhandler.

Ønsker du ikke at købe brugt bil, kunne det måske have interesse at flexlease. Flexleasing er en super populær model, som svarer til at købe en bil på afbetaling. Rævhede er ligeledes super dygtige, når det kommer til flexleasing også. Læs mere om Rævhede Auto flexleasing og lad dig blive inspireret af, hvor meget bil du faktisk kan få for relativ få penge pr. måned.