Business

Hvordan vælger man den helt rette skoletaske?

Virksomhed

Vicca.dk

Adresse

Hjallerup Centret 11, 9320 Hjallerup

Telefon

53302048

E-mail

info@vicca.dk

Webside

https://vicca.dk/

Annonce Virksomhedsprofil - 14. januar

3 gode råd til valg af skoletasker

Børn har deres skoletaske på ryggen nærmest flere timer dagligt, og med tunge bøger og computer i tasken, er det vigtigt, at tasken støtter. Og så gør det jo heller ikke noget, hvis den er lidt smart at kigge på. Men hvordan får man lige det regnestykke til at gå op?

Her får du tre gode råd, der kan gøre det lidt nemmere at vælge skoletasker.

1. Vælg en taske, der nemt kan tilpasses

Børn vokser. Og nogle gange som ukrudt. Derfor er det vigtigt, at I vælger en skoletaske, som nemt kan justeres. Tasken skal kunne justeres til dit barns ryg, så ryggen belastes mindst muligt. En tommelfingerregel er, at taskens bagpanel skal flugte med barnets rygsøjle - og ikke være bredere end dit barns ryg. Derudover er det kun en fordel, hvis tasken er skumpolstret bagpå og har et ergonomisk rygpanel. Du finder heldigvis mange funktionelle skoletasker hos Vicca, hvor der er tænkt på ergonomi og justerbarhed.

Og husk: En skoletaske skal sidde på ryggen - ikke på numsen.

2. Tasken må ikke være tung uden indhold

Hvis tasken allerede er tung, før den kommer på ryggen, kan det hurtigt blive et problem. Derfor er det en god idé at vælge en taske, som er let til at starte med - bøger, computer, papir og legetøj kan nemlig være tungt nok i sig selv.

Tasken helst skal veje mindre end 1 kg. Det er heldigvis nemt at finde lette tasker, da de gode producenter netop af samme årsag laver lette, ergonomiske skoletasker.

3. Der skal være brystrem og rumdeling

Har du fundet en smart skoletaske med bare et stort rum? Så er den måske slet ikke så smart. Det er langt bedre at vælge en skoletaske med flere rum (altså rumdeling), da du på den måde kan fordele vægten bedre. Det vil gøre, at tasken føles lettere på ryggen, hvis vægten er mere fordelt ud.

Derudover er det ikke helt uvæsentligt, om tasken har brystrem. Du kender sikkert brystremmen fra dine egne rygsække og fra backpacker-rygsække, hvor de bruges til at sørge for optimal vægtfordeling, så du ikke kun løfter med skuldrene, og tasken holdes tæt til kroppen.

En klassiker, der lever op til kravene: Jeva skoletaske

Synes du, det er en jungle at finde rundt i skoletasker, der lever op til alle krav? Så kan det være en god idé at investere i en Jeva skoletaske til dit barn eller en skoletaske fra en af de andre kendte brands.

Vælger du Jeva, er du sikker på, at du får en god, kvalitetsdygtig skoletaske, der lever op til selv de strengeste krav. Jeva har produceret skoletasker i mere end 63 år, og deres skoletasker er kendte for at være lette, stærke, ergonomiske og dansk produceret.