Business

Ved du heller aldrig, hvad du skal give din far til fars dags gave?

Virksomhed

DuGlemmerDetAldrig

Webside

https://duglemmerdetaldrig.dk/

Annonce Virksomhedsprofil - 4. juli

3 idéer til hvad du skal give til fars dag

Måske siger din far, at han ikke ønsker sig noget, eller at han har alt hvad han ønsker sig. Du vil alligevel gerne give det helt rigtig til ham. Du har dog et budget til gaven. Om budgettet er stort eller småt, så giver vi her dig her tre idéer i forskellige prisklasser, som passer til dit budget og din far. Her er de tre idéer til, hvordan du gør din far rigtig glad på fars dag, uanset hvad han er til af gaver.

Den budgetvenlige gave

Når der skal findes en gave til fars dag, kan man sagtens slippe afsted med en gave i den budgetvenlige ende. Mange giver til mors-dag en buket blomster til 100-200 kr., så hvad kan man give til faren, som minder om.

Det er altid en god idé, at give ham et abonnement til et magasin. Det er gaven, der bliver ved med at give igen og igen hver måned. Ved abonnementet kan man selv vælge hvor mange eksemplarer, man vil give, om det er fire, seks eller tolv. Derudover plejer man at få en mindre gave med, når man køber et abonnement, hvilket for eksempel kan være et par whiskeyglas. Gaven kan du give til ham som en ekstra gave, eller det kan være en lille gave til dig selv, så bliver I begge glade for hans gave.

Hvis din far er en læsehest, så er en bog altid en god idé. Beløbet på bøger plejer også at ligge i den lave ende, derfor er denne gave også perfekt til fars dag. Denne gave holder også længe afhængig af hvor hurtig han er til at læse den.

Den eksklusive gave

Når det kun er fars dag en gang om året, hvorfor ikke så vise, hvor meget du elsker ham ved at give ham en lidt større gave denne gang. Her kan du vælge at gå stort ved at købe det ur, han virkelig godt kan lide, koste hvad det vil. Det vil han helt sikkert takke dig for de næste mange år, da det kan sammenlignes med at give smykker til kvinder.

Hvis du vil gøre lidt ekstra ud af det i år og give ham noget specielt, han helt sikkert ikke havde set komme, så kan du give ham en champagnesabel. Når han modtager denne, vil han helt sikkert være overrasket og ikke helt vide, hvornår han nogensinde skal få den brugt. Men når den først bliver stillet så flot på reolen eller i vindueskarmen, så kan han beundre den alle dage til nytårsaften. Nytårsaften kan han endelig bruge den og vise til hele selskabet, hvordan man rigtigt åbner en flaske champagne.

Hvis han er løbet tør for hans yndlings parfume, så er også en gave, han altid vil blive rigtig glad for.

Gaven til manden der har alt

Du kan give ham et abonnement, hvis det skal være budgetversionen af gaven. Hvis det skal være luksus, kan du give uret eller sablen som gave. Hvis du vil give manden, der har alt, en gave han helt sikkert kan bruge, så kan du altid give ham en oplevelsesgave. En oplevelsesgave kan bruges mange forskellige steder, om det er ølsmagning elle tandemspring, så er der noget for enhver smag. Oplevelsesgaverne findes også i alle prisklasser og størrelser - se flere ideer her.