Business

Hvis du mangler ideer til nytårsforsæt, der ikke går ud på at gå mere i fitnesscenteret, stoppe med at ryge, besøge din farmor oftere og så videre, så får du her nogle ideer til målsætninger, du kan sætte for dig selv, som kan hjælpe dig personligt såvel som professionelt i det nye år.

Virksomhed

RealMæglerne

Telefon

3634 0800

E-mail

info@mailreal.dk

Webside

https://www.realmaeglerne.dk/

Annonce Virksomhedsprofil - 19. december

3 ideer til nytårsforsæt og hvordan du kommer i gang med dem

Få styr på din økonomi

Hvis du har lidt rod i økonomien, bør du få et bedre overblik over den. Start med at holde øje med din netbank eller andre apps, der deler dine betalinger op i kategorier. Det giver dig et bedre overblik over dit forbrug, og hvor du måske burde spare. Tilmeld også dine faste udgifter til betalingsservice. På denne måde er du sikker på, at regningerne bliver betalt til tiden hver gang.

Hvis du har et forbrugslån eller et kviklån, er det god idé at skabe et overblik over, hvad du skylder og lave en plan over, hvordan du vil afbetale lånene.

Det er også vigtigt at få lavet et budget over dine faste omkostninger samt regne ud hvad dit rådighedsbeløb ligger på og sammenlign det med dit forbrug. Så kan du bedre se, hvor mange penge du har til dig selv efter de faste omkostninger, er blevet betalt. Alternativt kan du bruge din bankrådgiver, der kan hjælpe dig med at få styr på det hele. På denne måde er du sikker på, kontoen ikke pludselig er tom og samtidig undgår at optage et forbrugs- eller kviklån.

Desuden, kan du opnå store besparelser ved jævnligt at få vurderet din bolig. Sørg for at bestille en salgsvurdering ca. hver 2. år og find ud af om din bolig er blevet mere værd, end da du købte den. Det er gratis at få lavet, og giver dig en idé om, hvor mange penge du får for din bolig, når du flytter, og hvor meget du kan købe for.

Bliv bedre til dit arbejde

Undersøgelser viser, at det handler om at tale pænt om dig selv, da du styrker din selvopfattelse, og du bliver dermed bedre til dit arbejde. Hvis du har et positivt udgangspunkt og taler pænt til og om dig selv, præsterer du bedre og har lettere ved at opnå succes.

Derudover handler det om øvelse og holde dig opdateret på de seneste trends og tendenser inden for dit fag. Lav nogle mål ud fra det du gerne vil blive bedre til. Hvis du eksempelvis er leder, så tag jævnligt på kurser i ledelse, så du på den måde bliver bedre personligt, men også over for dine medarbejdere. Sørg også for alle i organisationen kommer kursus jævnligt for at gøre alle medarbejdere endnu dygtigere til deres arbejde, og samtidig kan det være med til at holde gejsten oppe.

Sæt tid af et par timer hver uge for at blive klogere på dit fag generelt. Læs artikler på nettet, hør podcasts eller se videoer på YouTube. Brug nogle af disse nye metoder i dit arbejde, så du får øvet dig i det.

Bliv lykkeligere

Et fornuftigt nytårsforsæt at sætte for sig selv i det nye år, er at blive mere lykkelig. Til at starte med skal du vænne dig af med tanken om at det hele skal være perfekt, hverken dig selv eller andre. Du skal ikke imponere andre hele tiden, og væn dig desuden til at sige fra overfor ting du ikke selv kan stå inde for.

Vær tilfreds med det du har, og lad være med at sammenligne dig selv med hvad andre har. Hvis du ikke slet ikke kan være tilfreds med det du har, så er det kun dig der kan gøre noget ved det. Priotér dog dit helbred og dine nærmeste over penge og materielle ting.

I den ofte travle hverdag er det vigtigt at sætte noget tid af til sig selv, og lave det man godt kan lide. Det resulterer i ny energi og større koncentration på arbejdet.

Lær desuden at blive bedre til at lytte til andre samt vær mere taknemmelig for små tjenester og positive tilkendegivelser fra dine omgivelser.

Sidst, men ikke mindst, er det vigtigt at du tænker på at leve i nuet, og sørg for at grine mindst én gang om dagen. Ved at have disse ting i baghovedet i alt hvad du laver, bør du føle en større tilfredshed og taknemmelighed med dit liv, og det er vel det vigtigste i livet.