Business

Vi er alle gode til at komme med undskyldninger og overspringshandlinger. Når det gælder om at få vores tænder sundhedstjekket, er vi især tilbøjelige til at “glemme” tiden eller skippe besøget helt bevidst.

Virksomhed

Nettotand

Adresse

Bispensgade 10, 9000 Aalborg

Telefon

98 12 08 45

E-mail

mail@nettotand.dk

Webside

https://nettotand.dk/

Annonce Virksomhedsprofil - 29. oktober

3 myter der bør aflives om dine tænder

Vi nedprioriterer tandlægebesøget af flere årsager: Måske mener vi, at det ikke er nødvendigt at tage til tandlæge, fordi vi ingen smerter har. Måske havde vi en skrap tandlæge som barn, der i dag har sat sine spor, eller måske har vi underkastet os vores tænders aldring og givet op på vores forhåbninger om et tandpastasmil. I det følgende vil vi italesætte disse tilbøjeligheder og aflive myter herom.

1. Kun børn er bange for tandlægen

Tandlægeskræk er ofte noget, der opstår tilbage i vores barndom på grund af en ubehagelig oplevelse eller en strid tandlæge. Langt de fleste tandlæger gør gode indsatser for at gøre et besøg hos tandlægen til en god oplevelse for børn. Men hvis man først har oplevet ubehag, kan det hurtigt udvikle sig og manifestere sig i sindet, og desværre er tandlægeskræk ikke nødvendigvis noget, vi vokser ud af.

Faktisk har hver tiende voksne tandlægeskræk, og endnu flere bliver nervøse og får hjertebanken. Som resultat heraf ender det med, at mange aflyser tandlægetider og helt holder op med at komme.

Det er en skam, hvis du skal gå på kompromis med din sundhed og dit smil på bekostning af din nervøsitet. Men her er de gode nyheder: Tandlægeskræk kan kureres, og der findes mange kompetente, tålmodige tandlæger med erfaringer herom, der bestræber sig på at give deres patienter en tryg og behagelig oplevelse.

2. Det er for sent at fixe mine tænder

Har tænderne over tid taget skade, er det at få sat krone på en rigtig flot og effektiv løsning. Givet kroner fremstilles individuelt og fremstilles specifikt til dit tandsæt, både føles og ligner de den ægte vare. En krone har derfor både kosmetiske fordele, såvel som funktionelle.

Er det snarere misfarvning på dine tænder, frem for skader der afholder dig fra at smile, er dette et problem, der er let at løse. Nettotand, en tandlæge i Aalborg, tilbyder nogle af de mest effektive tandblegninger på markedet. Her er to muligheder; enten en 1-2 ugers hjemmeblegning ved hjælp af skræddersyede skinner og gele, eller en hurtigere og mere koncentreret klinisk løsning. Uanset præference, er alle blegningsprodukterne godkendte og giver gode samt varige resultater.

3. Hvis det ikke gør ondt, behøver jeg ikke gå til tandlæge

Vi behøver ikke alle ligne en skuespiller fra tandpastareklamerne, hvor smilene nærmest skær i øjnene. Dine tænders sundhed derimod er essentielt. Derfor anbefales det, at man tilses af en tandlæge med jævne mellemrum. På denne måde minimerer man også chancen for at skulle punge ud til en stor behandling senere.

Når først man har fået tandpine, er det sandsynligt, at skaden allerede er sket. Det er som oftest et tegn på huller, rodbetændelse eller en fyldning eller tand, der er knækket. Sådanne sager bør behandles hurtigt. Ér skaden sket, så kan Nettotand heldigvis tilbyde dig kvalitets behandlinger til priser, der ikke springer dit budget.