Business

Er du en rigtig vandhund?

Virksomhed

Profil-rejser.dk

Telefon

78 73 14 10

E-mail

ferie@profilrejser.dk

Webside

https://www.profil-rejser.dk/

Annonce Virksomhedsprofil - 6. november

3 rejseidéer til dig, der elsker livet til søs

Vil du gerne planlægge en ferie, hvor omdrejningspunktet er netop havet? Så får du her tre idéer til rejseformer, der er helt perfekte for dig.

1: Krydstogt

Hvis du gerne vil tilbringe en masse tid til havs, er det oplagt at drage på krydstogt, næste gang du skal på ferie. Normalvis er et krydstogt med all inclusive. Det vil sige, at du ikke skal bekymre dig om andet end lommepenge, når først selve rejsen er betalt. Det gør det nemt at lægge et budget for turen.

Rejser du fra Aalborg, vil du i visse tilfælde kunne stige ombord på krydstogtskibet allerede i Aalborg Havn. Alternativt kan det være nødvendigt at tage turen til København for at stige på. Nogle krydstogter starter desuden med, at I flyver fra Aalborg Lufthavn til for eksempel Spanien eller Frankrig, hvorfra selve krydstogtskibet sejler.

Du kan finde krydstogter med vidt forskellige varigheder og med mange forskellige destinationer. Har du god tid at rejse i, kan du overveje et krydstogt til Caribien. På et sådant krydstogt vil du have mulighed for at opleve både små og store caribiske øer, og du vil kunne spejde ud over smukt, turkisblåt vand, så langt øjet rækker.

Har du lidt færre dage at gøre godt med, kan du i stedet overveje et krydstogt til Middelhavet. Her vil du blandt andet kunne besøge spændende storbyer undervejs.

2: Liveaboard

Et liveaboard kan ses som en ”lightudgave” af et krydstogt. Vælger du liveaboard, vil du som regel sejle rundt i det samme land, og du vil være ombord på en mindre båd.

Det er meget populært at tage på liveaboards i blandt andet Indonesien. Det er oplagt at besøge en række af de mange forskellige øer på denne måde. Rejsetypen kan desuden bruges som en anderledes og spændende form for transport fra én ø til en anden.

For at komme på et liveaboard kræver det, at du befinder dig i rejselandet. Du vil derfor som regel være nødsaget til at flyve til for eksempel Indonesien, hvor du kan stige ombord på båden og drage på eventyr på havet.

3: Dykkerferie

Vil du gerne centrere din ferie om vand, men ønsker ikke at overnatte på en båd eller et krydstogtskib? Så kan du overveje at tage på dykkerferie.

Du kan tage på dykkerferie rigtig mange forskellige steder i verden. Uanset hvordan dit budget er, og hvor lang tid du har mulighed for at rejse, kan du således komme på en dykkerferie. Eksotiske destinationer som Thailand, Malaysia og Indonesien byder alle på exceptionelt god dykning. Du kan dog også få nogle fantastiske dykkeroplevelser i lande tættere på os – herunder i Grækenland og Egypten.

Vær opmærksom på, at hvis ikke du i forvejen har et dykkercertifikat, kan det kræve, at du sætter noget ekstra tid af til dette, inden oplevelserne under vandet for alvor kan begynde. Langt de fleste dykkere bliver PADI-certificerede. Der findes også andre organisationer, der tilbyder dykkercertifikater, men PADI er uden tvivl den mest udbredte. Har du ikke så megen tid at gøre godt med, kan du hos PADI klare en del af din undervisning online.