Business

Vi kender allesammen, hvor svært det kan være, når det kommer til indretning af ens hjem.

Virksomhed

Minida.dk

Adresse

Skovmærkevej 26, 6470 Sydals

Telefon

31 14 58 17

E-mail

info@minida.dk

Webside

https://minida.dk/

Annonce Virksomhedsprofil - 13. juli

3 tips til at sætte et personligt præg på dit hjem

Det skal gerne se flot ud, men samtidig passe til ens personlige stil og udtrykke hvem man er som person. Ved hjælp af disse tre tips, vil vi hjælpe med at sætte et personligt præg på ens hjem, for at skabe en unik og hyggelig indretning.

Åben opbevaring

Åben opbevaring bliver mere og mere moderne, og man kan inkorporere den åbne opbevaring i næsten alle hjemmets rum. Hav åben opbevaring i køkken, i form af enten hylder eller et vitrineskab. Det er funktionelt, da du kan stille alle kopper, glas og tallerkener her, men det har også et element af hygge. Her kan de nemlig udstille de mere personlige genstande; den hjemmelavede kop du fik i gave af din søster, de tallerkener, du har arvet af dine bedsteforældre, eller den vase du fandt på et loppemarked. Brug den åbne opbevaring til at have de ting med affektionsværdi fremme, så du bliver mindet om de ting og personer du holder af i din hverdag.

Vægdekoration

Vægdekorationer gør altid noget godt for ens hjem. Det skaber hygge, og det siger noget om en som person, hvad man vælger at hænge op på sine vægge. Plakater fra Minida er et godt udgangspunkt, hvis man vil dekorere væggen med plakater. Minida har blandt andet en masse personlige plakater, så som disse stjernetegnsplakater, der vil bidrage til et mere personligt touch. Det smarte ved Minida er, at de har flere plakater i samme serie, så de er lette at matche og sammensætte på kryds og tværs. Derfor kan Minida være en god hjælp til at sætte et personligt præg på hjemmet.

Arvestykker

Gør arvestykker til en del af indretningen. Det kan være en fin tekande fra ens bedsteforældre, en stol eller en kommode. Man kan let opdatere gamle møbler med en klat maling og eventuelt nogle nye greb, så de passer mere til tidens trends og din egen stil. Arvestykker skaber en hyggelig stemning, og det er dejligt at have personlige ting i sit hjem, som ofte medbringer en fin historie, eller et minde om et familiemedlem.

Når du skal sættte et personlig præg på dit hjem, skal du først tænke over, hvad der betyder noget for dig, og hvordan du kan gøre det til en del af din indretning. Tag udgangspunkt i ovenstående tips, og vurder hvad der passer til dig og ind i dit hjem.